Ün paylaşımında Hamas tarafından yarı çıplak bedeni kamyonet kasasında teşhir edilen dövme sanatçısı Shani Louk olayına atıfta bulundu.
Ün paylaşımında bir kamyonet kasasında yan yana dizilmiş Filistinli cenazelerin göründüğü fotoğrafı yayınlayarak; “Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli'yi yalnız bırakanlara… Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada…” ifadelerini kullandı.
‘YETERİNCE KAPALI OLMAMIZ GEREKİYOR'
Ün'ün sosyal medya platformu X'de yaptığı bu paylaşım diğer kullanıcıların da tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar ‘İnsanlar kıyafetine göre mi öldürülmeli?' diye sorarken, CHP listelerinden milletvekili seçildiği hatırlatılıp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu etiketlenerek ‘Eserinle gurur duy Kılıçdaroğlu' tepkisi gösterildi.
Gazeteci Nevşin Mengü de Ün'ün paylaşımına; “Ölünce saygı görmek için yeterince kapalı olmanız gerekiyor arkadaşlar duyurulur” notu düştü.
Ün ise Mengü'nün paylaşımına; “Nevşin Mengü; bu memlekette İsrail vahşetiyle kol kola gezen hiç kimse hayırla anılmadı, bundan sonra da anılmayacak. Ne kadar çabalarsan çabala siyonist vahşeti aklamak adına ortaya koyduğun yalanlardan dolayı utançla anılacaksın” şeklinde yanıt verdi.
CHP LİSTELERİNDEN GİRDİ, SAADET PARTİSİ'NE GEÇTİ
28 Mart Genel Seçimlerine Millet İttifakı kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla CHP listelerinden giren Ün, Denizli'de üçüncü sıra adayı olarak milletvekili seçilmişti.
Seçimin ardından CHP'den istifa ederek partisine dönen Ün, daha sonra meclis grubu oluşturma girişimleri sırasında Saadet Partisi saflarına katılmıştı. Ün yaptığı paylaşım ve basın açıklamalarında kendisini Gelecek Partisi milletvekili olarak tanıtıyor.

Sözcü
Osmanlı Ocakları Başkanı ciddi ciddi 'LDP'nin 2015'te verdiği müşahit kartlarını göstererek' İstanbul seçiminde hile olduğunu iddia etti !448 izlenme
İşte Türkiye yüzyılı: Kredi kartı ile yumurta dönemi31 izlenme
Sözde hoca enflasyona ve faize çözümü buldu: “Eğer Allah’a sorarsak enflasyon düşer, faiz düşer”29 izlenme
Fatih Altaylı telefonuna gelen ihbarı açıkladı: "Devletin bilmemesi imkansız, içeride neler oluyor"16 izlenme
İstanbul Havalimanı’nda gergin anlar! Yolcular isyan etti '4 gündür bekliyoruz, koyun değiliz'42 izlenme
Bir dönemin dev markası markası icradan satışa çıkacak94 izlenme
Afgan Büyükelçi Türkiye'yi ele geçirme yöntemini ağzından kaçırdı: Anadolu'da Türkleri göçmen ilan etti36 izlenme
Mansur Yavaş’tan çocuk koruma evinde tecavüz iddiası!118 izlenme
Zeydan Karalar'ın tutukluluğunun 200. gününde Adana'da dev miting
Bakan Koca açıkladı: 26.919 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 1.836.728’e, can kaybı da 16.417’ye yükseldi!
Dilan-Engin Polat soruşturmasında 2 şüpheli daha tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
İktidar çığırından çıktı! ‘SOSYAL MEDYANIN TAMAMEN KALDIRILMASINI, KONTROL EDİLMESİNİ İSTİYORUZ’