Son dönemde başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere kamu dairelerinde kadrolaştığı yönünde birçok habere konu olan Menzil cemaatinin izine bu kez İçişleri Bakanlığının tepesinde rastlandı.
İçişleri Bakanlığı Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Twitter hesabından "Helâl kazanmak, Başlı başına bir ibadettir.." diye paylaşımda bulundu.
Ancak Genel Müdür Aygöl'ün paylaşımının altında imza olarak koyduğu "Gavsi Sânî (k.s)" ismi dikkat çekti. "Gavsi Sani" (İkinci Gavs) ifadesinin Adıyaman'da bulunan Menzil "şeyh"i Abdulbaki Erol için kullanıldığı biliniyor.

Genel Müdürü Şefik Aygöl'ün 'Gavs'lı paylaşımı, haberimizin ardından gündem haline geldi ve tepki çekti. Aygöl de bunun üzerine paylaşımını herhangi bir açıklama yapmadan kaldırdı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/genelmudurdenmenzilpaylasimi1796892
50 madenci özelleştirmeye karşı yer altında direnişte: "Çayırhan sevdasından vazgeçin!"22 izlenme
Biletlere yüzde 30 zam yapılmıştı: TCDD'nin borcu 6 milyar TL’yi aştı26 izlenme
Bilirkişinin 'Meslek odalarına kaydı yok' iddiası20 izlenme
Emekliler pazara bile çıkamıyor16 izlenme
Torununu taciz etti yaşı nedeniyle tutuklanmadı!44 izlenme
Prof. Ümit Özdağ 'Erdoğan'ın iktidarki son günleri'860 izlenme
Gerici Akit TV'ye canlı yayında protesto!31 izlenme
Öğretmen atamasında detaylar netleşti20 izlenme