Halk Özel Harekat Derneği resmi olarak kapatıldı, ancak aynı isim yazılı araçlar İstanbul caddelerinde rahatça geziniyor.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından AKP’nin ‘milis gücü’ olarak faaliyet yürütme amacıyla açılan Halk Özel Harekâtı (HÖH) Derneği tepkilerin ardından kapatılmıştı.
Osmanlı tuğrası armalı ve Halk Özel Harekâtı yazılı bazı araçlarla kamuoyunun gündemine gelen HÖH’ün, İçişleri Bakanlığına kayıtlı bir dernek olduğu ve 22 ilde aktif çalışmalar yürüttüğü ortaya çıkmıştı.
Ancak tuğra armalı haliyle kapatılan kuruluş, hilal ve yıldız armalı haliyle yeniden ortaya çıktı. İstanbul Esenler’deki bir cadde üzerinde park edilmiş halde bulunan panelvan araçta ‘Halk Özel Harekat’ yazısı ve armasının yer aldığı görüldü.
Skandalın boyutunu katlayan bir başka gerçek ise, aracın öğrenci taşıyan bir servis aracı olması. İçerisinde kimse bulunmayan aracın kime ait olduğu bilinmezken, hangi faaliyetler için kullanıldığının cevabı ve yetkililerin bilgisi dahilinde mi olduğu merak konusu.
http://gazetemanifesto.com/2018/halkozelharekatiyineortayacikti196243/
Yarım çay yarım simit dönemi24 izlenme
Corona Virüsü Bilim Kurulu Üyesi’nden çarpıcı iddia! "Kritik eşiğe ulaştık"324 izlenme
Polis de Z kuşağının safına geçti: İstifa etmeyi reddeden 'firari' lider, Meclis'i feshetti9 izlenme
İşte asgari ücret masasındaki rakamlar42 izlenme
Karantinada olması gereken AKP’li başkan etkinlik etkinlik geziyor!128 izlenme
Dikkat çeken ‘yeni süreç’ anketi! AKP ve MHP seçmeni desteklemiyor18 izlenme
Çevre arazilerini Katarlıların aldığı Kanal İstanbul'da imar oyunları! Tarım arazilerine beton dökecekler!76 izlenme
Memleket Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu istifası23 izlenme
Japonya, Ukrayna’ya silah taşıyan Rus savaş gemilerini görüntüledi!
Çalışanın maaşı da tehlikeye girdi! Banka yetkiyi aldı bir kere
Suriye'den skandal suçlama! "Türkiye terörditlere kimyasal silah sağlıyor"
Berat Albayrak'ın paylaştığı 'güven endeksi'nde gözden kaçan detay!