Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in H.K.G.’yi 6 yaşındayken 29 yaşındaki Kadir İstekli’nin istismar ettiği; H.K.G’nin anne ve babasının da istismara izin verdiği iddialarına ilişkin iddianame kabul edildi. İlk duruşma günü olarak 22 Mayıs kabul edildi. Hiranur Vakfı, internet sitesini kapatırken, sosyal medya hesaplarında vakfın siyaset, bürokrasi ve iş dünyasıyla olan temaslarına ilişkin fotoğraflar duruyor.
SÖZCÜ’nün burada yaptığı incelemede, Hiranur Vakfı yöneticileri, bakan, bakan yardımcısı, milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve AKP yöneticileri ile birarada görülüyor.
Vakfın Sancaktepe’de yasa dışı yollarla inşa edilen yerleşkesine AKP Genel Başkan Yardımcısı, AKP İlçe Başkanı, belediye başkanı bir ziyaret gerçekleştirmiş.
İşte Hiranur Vakfı’nın fotoğraf albümü:


Hiranur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kul ve Yurt içi Sorumlusu Şahin Palut İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı Mehmed Ersoy’u 18 Nisan 2022 tarihinde makamında ziyaret ediyor. Bu ziyaretten çok kısa bir süre sonra 29 Nisan 2022’de Hiranur’un kurduğu derneğe yardım toplama izni veriliyor.










Yılın espirisi Bakan Zeybekci'den "En yüksek asgari ücreti ödeyebilen ülke Türkiye'dir !"276 izlenme
Tamer Karadağlı kendisine 'AK teneke' diyenlere kıyım yaptı: 12 akademisyenin ders verme izinlerini iptal ettirdi!29 izlenme
Hastane değil, ranthane!80 izlenme
12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan imam tahliye edildi!257 izlenme
Rus ordusu, Ukrayna'nın Mariupol kentindeki direnişin sembolü olan Azovstal fabrikasını vurdu!57 izlenme
Meclise sunuldu: Emekli maaşlarının miktarı belli oldu!87 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a İstanbul yanıtı: "Seçimleri yenileyelim, isterse kendi aday olsun"14 izlenme
Suudilerin Atatürk düşmanlığına Türk mimardan tokat gibi yanıt30 izlenme