Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre, Hatay’ın Kırıkhan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde şoför olan Şerif Demir’in kendi çalıştığı kurumda şoför ihtiyacı olduğu halde yurt dışı tazminat alması için Afrin Devlet Hastanesi’ne özel kalem müdürü olarak atanmasının ardından bir skandal atama daha ortaya çıktı.
İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Abdulkadir Sural’ın hizmetli kadrosunda bulunmasına rağmen Afrin Devlet Hastanesi’ne müdür yapıldığı öğrenildi.
İktidara yakın SağlıkSen’in temsilcisi olduğu ortaya çıkan Sural’ın daha önce sahte lise diploması iddiasıyla soruşturma geçirdiği ve soruşturmanın örtbas edildiği belirtildi.
Sural’ın Menzil tarikatına yakın olduğu ifade edildi.
MENZİLCİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ’DEN PERSONELE TARİKAT BASKISI
Diğer yandan edinilen bilgilere göre, yandaş sendikaya üye personelin yurt dışı tazminatı alabilmesi için Sağlık – Sen yöneticileri ile birlikte özel görevlendirmeler yapan Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat’ın Menzil tarikatına mensup olduğu ve personellere Menzilci olmaları için baskı yaptığı iddia edildi.
Erdoğan'ın İstanbullulara oy karşılığı vaadi: 200-250'şer gram çay!302 izlenme
Hazineden Erdoğan'ın seçim kampanyası için ne kadar para harcandı?258 izlenme
İBB’den “mezarlıklara yüzde 200 zam” haberine yalanlama!6 izlenme
İşsizlik rakamları açıklandı! TÜİK'e göre işsizlik düşmeye devam ediyor!71 izlenme
Bu sefer Irak'tan geliyorlar! Akın akın gelip sınırımızı rahatça geçen istilacılara kim dur diyecek?27 izlenme
Bakan Tekin'in dünyaya İmam Hatip ihraç etmeye çalışırken kızını özel okula gönderdiği ortaya çıktı6 izlenme
CHP'li Taşcıer: "Hibe karşılığında ne verildi?"155 izlenme
Tesadüf mü? İstanbul'da aynı bölgede bulunan iki tarihi yapı aynı anda yandı27 izlenme