İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletme Ticaret A.Ş tarafından "Gel beraber koşalım" sloganı ile 7 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada'da İstanbul Yarı Maratonu gerçekleştirildi.
Maraton organizasyonu hizmet alımı için 29 Mart 2019 tarihinde Spor İstanbul tarafından ihaledüzenlenmişti. İhalenin yaklaşık maliyeti 3 milyon 596 bin 626 lira olarak belirlendi. İhale iki kısımdan oluştu. İhalenin 1 milyon 872 bin 300 liralık kısmım alan Adstation Reklam ile 3 Nisan 2019 günü, 753 bin 539 liralık kısmını alan Aziz Yavuz ile de 4 Nisan 2019'da sözleşme imzalandı.
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP)’de bu ihale sonrasında imzalanan sözleşmeyle ilgili suç duyurusunda bulundu.
HKP, İstanbul Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Mevlüt Uysal, şirket ortakları Esat Palazoğlu ve Muhittin Palazoğlu ile Spor İstanbul Genel Müdürü Abdülhalim Aksu hakkında, “Görevi Kötüye Kullanma”, “Görevi İhmal” ve “İhaleye Fesat Karıştırma” suçlarından şikâyette bulundu.
Eğitimde zam fırtınası!24 izlenme
Bakan Mehmet Şimşek'ten kiralık konut ve vergi açıklaması33 izlenme
İran'dan İslam ülkelerine İsrail çağrısı: "Derhal kapatın ve kovun"34 izlenme
Türkiye yatırım beklerken Sisi'ye para yağdı33 izlenme
Mansur Yavaş’tan yeni proje müjdesi! "Yakında açıklayacağız"54 izlenme
CHP’li vekil Murat Emir'den olay iddia! "Literatürde olmayan tedavi yöntemi uygulandı"104 izlenme
AKP'li Belediye satmak istedi, İBB 'dur' dedi14 izlenme
'O para ispatlanırsa TV'lere çıkmam' demişti; ispatlandı! Ersin Düzen’in TRT’den aldığı para tartışma yarattı272 izlenme
Melih Bulu'dan bir tartışmalı atama daha! Çikolata dağıttı Boğaziçi Üniversitesi'ne danışman oldu!
Maaşı 74 Bin TL olan RTE dalgasını geçiyor ! 'Et fiyatlarının artması, refah seviyesin artmasından ve talepte yaşanan yükselişten kaynaklanıyor !'
Düzceli köylünün AKP'ye isyanı 'Verdiğimiz oylar haram zıkkım olsun !'
'Canlı bombaların tamamına yakını, çocukken tecavüze uğrayan erkekler'