İsrail'in Filistin'de sivillere yönelik saldırıları devam ederken başta İsrailliler olmak üzere dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi sokağa döküldü.
Uluslararası kamuoyunun ve halkın taleplerine kulaklarını tıkayan Başbakan Binyamin Netanyahu'nun istifası için İsrail'de de eylem sürüyor.
Bugün Diyarbakır'da HÜDAPAR tarafından düzenlenen eylemde çocukların şiddet sarmalı içine çekilmesi tepki çekti.
HÜDAPAR Diyarbakır İl Başkanlığı ile Peygamber Sevdalıları Vakfı üyeleri, Kurban Bayramı etkinliği kapsamında bayram namazını kıldıktan sonra Filistin’e destek olmak amacıyla bir inşaat duvarına İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun fotoğrafının basılı olduğu cansız mankeni astı.
PARTİLİLER DESTEK VERDİ
Boğazından iple bağlanan Netanyahu’nun maketi daha sonra çevrede toplanan küçük çocuklara taşlattırıldı.
Netanyahu’nun maketine sokaktaki çocuklar onlarca taş atarken, HÜDA PAR yöneticileri de bu protestoya destek verdi.
Küçük çocuklara taşlı eylem yaptırılması sosyal medyada tepkilere yol açtı.
Sözcü
Metin Külünk de topa girdi: “Yabancı uyruklu öğrenciler sınavsız olarak kayıt ediliyor”35 izlenme
Trollerden 'domuz'lu provokasyon!212 izlenme
Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilen ünlü kahin Nostradamus'un 2022 kehanetleri duyanları rahatsız etti.46 izlenme
AKP’nin kurucularından olan Arslan: Rolümüzü fazla abarttık, Osmanlıcılığa heveslendik!84 izlenme
TBMM, Erdoğan'ın İsmet İnönü hakkındaki sözlerini yalanladı!39 izlenme
Ünlü mizahçıya Cumhurbaşkanı'na hakaret davası61 izlenme
4 araştırma şirketinden İstanbul seçimi anketi172 izlenme
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor: İşte yeni asgari ücretle kalem kalem değişecekler29 izlenme
AKP Diyarbakır İl Başkanı'ndan skandal sözler! 'CHP iktidarında bizi tekrar koyun gibi dizip andımızı okuturlar'
Hükümet umutları bir bir söndürdü: Önce ÖTV indirimi sonra EYT kararı hayal kırıklığı yarattı
1102 maden sahası ihalesi ertelendi!
Bahar Aksu cinayetinde karar çıktı