Hizbullah terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) 14 Mayıs’ta yapılması planlanan genel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı AKP’li Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.
Destek açıklaması kamuoyunda yoğun tepki çekerken HÜDA-PAR Genel Başkanı Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun, yandaş Akit TV’de Türk Bayrağı’na ilişkin yorumu dikkat çekti.
Yapıcıoğlu, “Biz, eşit vatandaşlık istiyoruz. Bu bayrak hepimizin bayrağı olsun istiyoruz, bizim bayrakla problemimiz yok. Ama bu bayrağın ismi ‘Türk Bayrağı’ dediğinizde Kürt diyecek ki benim bayrağım nerede? Niye Türk bayrağı… Benim bayrakla kavgam yok, herhangi bir poblemim yok. Ama, bayrağın ismi bana problemli geliyor. Neden Türkiye bayrağı değil de Türk Bayrağı deniyor?” ifadelerini kullandı.
Tele1
AKP'li belediyeden skandal paylaşım! Vatandaşla dalga geçtiler!
Türkiye'de her 10 kişiden 7'sine göre kadınlar güvende değil
Taksim saldırısında ikinci şahıs her yerde aranıyor
Sağlık Bakanlığı haftalık verileri açıkladı: 7.556 vaka tespit edildi, 20 kişi yaşamını yitirdi, 7.241 kişi sağlığına kavuştu!
İmam camide siyaset yaptı cemaat camiyi terk etti! İmam cemaati 'Sakin olun' diyerek sakinleştirmeye çalıştı
AKP'den camide meşaleli toplantı!
Cem Küçük'ün ayakkabı şirketi de vergi beyanında bulunmamış!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Toplam vefat sayısı 4.648’e, vaka sayısı da 168.340’a yükseldi!
Yeni Eğitim Bakanı: "Kemalizm eğitimin temeli olmamalı" dedim manşet oldum
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 335.533’e, can kaybı 8.837’ye yükseldi!
Şener Üşümezsoy Naci Görür'e demediğini bırakmadı! "Söylediği hiçbir senaryo çıkmadı"
Rus ordusu Ukrayna Konstantinovka'daki pazar yerinde sivillere yönelik saldırı düzenledi! Biri çocuk 16 kişi öldü, en az 20 kişi yaralandı
Erdoğan Biden görüşmesi öncesi ABD'ye büyük kıyak!
A Haber çalışanı 'Oyum Kılıçdaroğlu'na' deyince işten çıkarıldı!