Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeyle mobil ekmek büfelerinin ekmek satışı yapması yasaklandı. Kararla ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, "Vatandaşlarımız endişe etmesin. Gerekirse ihtiyaç duyduğunuz ekmeği evinize teslim ederiz" dedi.

Ongun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “İstanbul Halk Ekmek, mobil hizmet araçları ile İstanbullulara sağlıklı ve ucuz ekmek hizmetini her koşulda sürdürecektir. Vatandaşlarımız kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili endişe etmesin. Gerekirse ihtiyaç duyduğunuz ekmeği evinize teslim ederiz” dedi.
Öte yandan İBB, satış noktalarını paylaşarak mobil büfelerden ekmek satışına devam mesajı verdi.
Salgın döneminde önünde uzun kuyruklar oluşmaya başlayan İBB’ye ait Halk Ekmek, yeni büfe taleplerinin İBB Meclisi'nde uzun süre kabul edilmemesi üzerine ara çözüm olarak mobil Halk Ekmek büfelerini devreye almıştı.

Seçimden önce YSK, genelgede değişikliğe gitti!281 izlenme
Herkes Merkez Bankası'ndan beklerken faiz artırımı Maliye'den geldi, Ozan Bingöl böyle tepki gösterdi: "Bu faiz değil mi?"36 izlenme
Takipteki alacaklarda alarm18 izlenme
Mehmetçiğin Katar'a gitmesini onaylayan RTE'nin oğlu Bilal bakın nasıl askerlik yaptı !1632 izlenme
Prof. Dr. Saltık: Veriler saklanıyor, çok sayıda kanıt var. Artık mızrak çuvala sığmıyor!82 izlenme
Bu sefer erkek değil kadın sürücüler tartıştı! Küfürler havada uçuştu30 izlenme
Arınma mesajı veren Kılıçdaroğlu'nun danışmanı çalıştığı gazetenin parasını zimmetine geçirmiş16 izlenme
Okulları pislik bastı, veliler temizliğe başladı! Bakan Tekin’in gündemi basketbol25 izlenme