Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır" açıklaması yapıldı.
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Covid 19 merkez laboratuvarımızda PCR testleri için kullanılan kitlerin firma kaynaklı arızalı çıkması sonucunda 3 gündür test sonuçlarının neticelenmesinde gecikmeler yaşanmıştır.
Bakanlığımızın destekleriyle bugün itibarı ile firma tarafından yeni temin edilen kitlerle bu sorun giderilmiş olup vatandaşlarımızın beklenen testleri, yeniden çalışılmaya başlanmış olup sonuçları en kısa sürede netleşip bilgilendirileceklerdir."
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/ilsaglikmudurlugundentestaciklamasikitlerarizali1756612
AKP'li Binali Yıldırım, İstanbul seçimini kaybedeceğini anlamış olmalı ki 'Kürdistan' demeye başladı !684 izlenme
Şimşek'in masasındaki kişi suç örgütü liderinin ortağı çıktı28 izlenme
Mahkemeden Erdoğan'ın sarayı için kritik karar109 izlenme
İngiliz devi Türkiye'den tamamen çekiliyor: En hızlı büyüyen şirketler arasındaydı24 izlenme
Yurttaşın cebindeki para ‘Propoganda Bakanlığı’na!30 izlenme
Hastaneye giden vatandaş ile milletvekili arasında kaç kuruş fark var?51 izlenme
Yurttaşın parasını garanti ödemeler için ipotek ettiler8 izlenme
Cemaat liderinin kızı her şeyi anlattı, yer yerinden oynadı! Bakanlıktan açıklama56 izlenme
Aleviler Yenikapı'da buluştu: "Bir Alevi, cumhurbaşkanı olamaz diyorlar. Biz de diyoruz ki bal gibi olur."
Validen korkutan uyarı! O ilde vaka sayısı 4’e katlandı!
Ekonominin sırrı Nas'ta değil, adalet ve eğitimde
Orhan Pamuk yine tartışma yarattı: ADD'den çok sert 'Orhan Pamuk' tepkisi!