Tutuklanarak görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul uyarısında bulunarak, "Milletime sesleniyorum; bu İstanbul’a yeni bir ihanet girişimi!" değerlendirmesini yaptı.
İmamoğlu, "Bizi hapse atıp İstanbul’un önemli su kaynaklarından biri olan Sazlıdere Barajı’nı boşaltmak ve bölgeyi imara açmak istediler. Avrupa Yakası’ndaki 4 ilçeyi susuz bırakmak istiyorlar, kurulu barajı yıkmak istiyorlar." ifadesini kullandı.
İmamoğlu şunları kaydetti:
Sizin beton kanalınızı da, lüks konut sevdanızı da, rant projelerinizi de İstanbul’a yeni ihanetlerinizi de bu millet engelleyecek. Yağma yok, İstanbul’un milyonlarca muhafızı var.
İftiralarla, kumpaslarla, masa başında kurguladığınız ayak oyunlarıyla zindanlara kapatırsınız ama asla İstanbulumuz’u savunmamıza gölge düşüremezsiniz.
Sözcü
Murat Çalık'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama: Avukatı çağrıda bulundu!20 izlenme
ABD’den Türk ürünlerine vergi incelemesi!395 izlenme
AKP'li Belediye 5 milyona Hamam yaptırıyor!114 izlenme
'Başkanlık sistemi' protokolü değiştirdi: Diyanet, Genelkurmay Başkanı'nın önüne geçti!46 izlenme
Aziz İhsan Aktaş'tan pis kokular geliyor! Çocuk istismarından yargılanmış, mağdurun ailesi şikâyetten vazgeçince kurtulmuş!36 izlenme
İş makineleri, Kemer Country’ye girdi! Vatandaş direndi, mahkeme durdurdu ama kazmaya devam ediyorlar35 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşı: Çeçen birlikler, Rus askerleri infaz etti iddiası!96 izlenme
Özgür Özel İmamoğlu için Erdoğan'a çizgiyi çekti! Kanapiçe Koyu ile yanıt verdi45 izlenme