İmamoğlu'nun randevu talebine Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti lideri Musavat Dervişoğlu'ndan olumlu yanıt geldiği, Kurtulmuş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ise henüz bir yanıt alınamadığı öğrenildi.
İmamoğlu, yarın saat 15.00'te Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile, saat 16.00'da İYİ Parti Genel Merkezi'nde İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile, saat 17.00'de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşecek.
ESENYURT TEPKİSİ
İmamoğlu ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Esenyurt'ta CHP'li yöneticilerin Esenyurt Belediyesi'ne alınmamasına tepki gösterdi.
İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Esenyurt'ta milletin oylarıyla seçilmiş meclis üyelerimizin belediye binasına alınmamasını, grup odasının kapatılmasını, milletvekillerimizin, vatandaşların belediye binasına alınmamasını, emniyet güçleriyle ilçenin ablukaya alınmasını, partililerimize ve vatandaşlara zor kullanılmasını asla kabul etmiyoruz.
Bu hukuksuzluk, bu ceberrut uygulamalar kimsenin yanına kar kalmaz. Sağduyulu bütün devlet yöneticilerini hukuka, nizama saygılı olmaya davet ediyorum."
Tele1
İl değişikliği yapmak isteyen Suriyelilere 2 bin TL yol yardımı! Aynı şartlardaki Türklere ise "0" TL!40 izlenme
Ekonomide ilk ziyaret BAE'ye24 izlenme
Kızılay şube başkanından itiraf gibi yolsuzluk açıklaması! "Bu ve benzeri tatsız olayların yaşanması yönetimimizi üzmüştür"207 izlenme
Uyuma Türkiye ! Erdoğan'ın halifelik hayali Suriye'nin son hali !760 izlenme
Erdoğan daha önce neler demiş neler! Herkes İmamoğlu'nu hatırlattı20 izlenme
Diyanet Başkanı emekli oluyor: Emekli maaşı 6 kişinin, ikramiyesi 137 kişinin maaşına denk!13 izlenme
56 milyar dolarlık vurgun: "Tayyip Bey gidiyor" dediler lisansı eşe-dosta dağıttılar!17 izlenme
Danıştay itiraz kararını bozdu: MAPEG, 606 maden sahasını yeniden ihaleye çıkardı!68 izlenme