Home
04 Haziran 2022 ( 44 izlenme )
Reklamlar

Sanki şeker fabrikalarını bu müdür sattı! Şeker krizinin faturası TÜRKŞEKER Genel Müdürüne kesildi


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındı.

Görevden alınma kararı sonrası Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Muhittin Şahin atandı.

Kararın, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6'ıncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Öte yandan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandı. Karar, 233 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince yapıldı.

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATAMA

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliğine Durali Koçak atandı. Kararın, 33 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı ifade edildi. Ayrıca, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Çağlayan Özcan ve Volkan Mutlu Coşkun ise 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'inci maddesi gereğince görevden alındı.

(Kaynak: DHA)

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Belediye Başkanı cezaevine girebilir: CHP'li kadın üyeye ağzına geleni söylemişti Teke Tek Bilim programında ortam çok gerildi, doktorlar fena atıştı 'Milletin gözüne bakarak yalan söyleyen gerizekâlılar!' Polisin, hakkını arayan öğretmene sözleri tepki çekti! "Sen bu kafayla öğretmen olursan..." Bakanlıktan, Sivas Katliamı Sorusuna Skandal Yanıt! "Sizi İlgilendirmez"