İstanbul seçimlerinin 6 Mayıs 2019'da iptal edilmesinin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya 50 TL'lik bağış yapan İBB personeli Nuri Başkapan, sosyal medya hesabından iptal kararını eleştirerek yaptığı bağışa ilişkin paylaşımda bulunmuştu.
İBB şirketlerinden İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin 5 yıllık personeli Başkapan'ın iş akdi sosyal medya paylaşımı nedeniyle yönetimin kayyumda olduğu dönemde 22 Mayıs 2019 tarihinde feshedildi. Nuri Başkapan'ın haksız şekilde işten atılması kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
23 Haziran 2019'da tekrarlanan İstanbul seçimlerine Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasının ardından Nuri Başkapan tekrar işine kavuştu. Bugün işe girişi yapılan Başkapan, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin satış ve pazarlama bölümündeki görevine geri döndü.
Nuri Başkapan, “22 Mayıs’ta, hukuksuz bir şekilde İBB'deki işim adeta gasp edilerek elimden almıştı. Mazbatası gasp edilerek elinden alınan Ekrem İmamoğlu başkan yaşamış olduğum bu mağduriyetimi gördü, duyarsız kalmadı ve İBB'deki işimi bana geri verdi. Saygıdeğer İBB yöneticilerini mahcup etmeyecek şekilde bir İBB’li olarak İstanbul halkına hizmet etmeye kaldığım yerden devam edeceğim” dedi.
Cumhuriyeti ve Atatürk'ü hedef alan imam serbest bırakıldı28 izlenme
Mola veren otobüsü 'bozuk' diye haberleştiren A Haber'i RTÜK'e şikâyet etti!49 izlenme
Benzin ve motorine ÖTV zammı geldi29 izlenme
CHP heyeti İzmir'de: ‘70 milyar 985 milyon TL nerede, nereye harcandı?’56 izlenme
Son seçim anketinde birinci parti oldular! Dikkat çeken tırmanış13 izlenme
Şortlu kıza parkta taciz: "Benim çocuklarım küçük yaştan itibaren haram görmedi ve sizin bacaklarınızı görmek zorunda değil"20 izlenme
Bir ayda 41 sağlık çalışanı hayatını kaybetti...56 izlenme
Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı31 izlenme
Zeytinliklere mi göz diktiler? İn cinin top oynadığı dağa cami yaptılar!
Emekliler dondurucu soğukta ucuz et nöbetinde: "Sabahın 5’inden beri buradayız. Senede 1 kere geliyoruz. Para yok yetiştiremiyoruz. Peynir ekmek yiyoruz"
Devletin borcu 4’e katlandı
Kayseri'de bir grup polis 'kamyoncuyu yol ortasında döverken' vatandaşın kamerasına yakalandı !