Home
25 Haziran 2023 ( 25 izlenme )
Reklamlar

Abdulkadir Uraloğlu, AydınDenizli karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AydınDenizli karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Daha sonra direksiyona geçti ve yapım aşamasındaki otoyolun ilk kontrolünü aldı.

CUMHURİYET BAYRAMINDA SÜRDÜRÜLECEK

Bakan Uraloğlu, toplam uzunluğu 163 kilometre olan AydınDenizli karayolunun 93 kilometrelik bölümünün 29 Ekim 2023'te hizmete açılacağının müjdesini verirken, ardından Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte otoyolu kontrol altına aldı. Ortaya renkli görüntüler çıktı.

Şoför koltuğunda oturan Bakan Uraloğlu, aracı sürerek yol hakkında bilgi verdi. Bakan Uraloğlu, yan koltukta oturan Vali Aksoy'a şunları söyledi: “Yolun konforu iyi. Yolda profilometre ile ölçümler yapıyoruz. Durum böyle değilse, yeniden tasarlamayı seçebiliriz. Yol performansı beklediğimizden iyi çıktı.” Otoyol çalışmasına tam not verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüs nedeniyle 149 bin 382 iş yeri geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdi Annelere emeklilik indirimi! Erken emeklilik, uzaktan çalışma ve çocuk sayısına göre esnek çalışma formülü... Maden faciasının 16’ncı günü: İliç’te dokuz işçi halen kurtarılmayı bekliyor Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan kalktı