Home
17 Nisan 2025 ( 22 izlenme )
Reklamlar

'İmamoğlu'na operasyonun' faturasını açıkladı: “İşler yolunda görüntüsü vermek için...”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, "19 Mart darbesinin ardından “İşler yolunda” görüntüsü vermek için 50 milyar dolar rezerv yakıldı." dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 19 Mart’ta İBB'ye başlatılan operasyonla Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda kişinin tutuklanmasının ardından, 50 milyar dolar rezervin tüketildiğini belirtti.

"50 MİLYAR DOLAR REZERV YAKILDI"

Ekonominin belirsizlik içinde olduğunu belirten Karabat, "Derhal erken seçime gitmek zorundayız." dedi.

Karabat açıklamasında şunları kaydetti:

"19 Mart darbesinin ardından “İşler yolunda” görüntüsü vermek için 50 milyar dolar rezerv yakıldı. Daha ne kadar yakılacak belli değil... Yüksek enflasyon sürüyor. Merkez Bankası faizi indiremiyor. Yatırımlar durdu. Belirsizlik had safhada. Kendisine gazeteci diyen bir yandaşın lafı ile dahi borsa tepe taklak oldu. Bu güvensizlikle Türkiye’nin gidecek yeri kalmamıştır. Derhal erken seçime gitmek zorundayız. Yoksa daha önce görülmemiş bir ekonomik krizle karşı karşıya kalacağız."

nn.jpg

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cahit Çetin cinayetinde Sedat Peker'le bağlantılı 5 kişi için karar Krizin faturası: Her 4 kişiden biri icralık CHP'li Gürer'den Erdoğan'a fahiş fiyat yanıtı: "En yakınınızdan hesap sorun!" Bakan Koca açıkladı: 18.771 yeni vaka tespit edildi, 21.605 kişi sağlığına kavuşurken, 168 kişi hayatını kaybetti!