İstanbul'da yenidoğan çetesi skandalının ardından özel bir hastanenin ameliyathanesinde muhasebecinin hastayla pazarlık yapması Türkiye'nin gündemine oturdu.
Edinilen bilgiye göre; 13 Ocak'ta göğüs ağrısı şikayetiyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne giden 51 yaşındaki B.T.'nin üç damarının tıkalı olduğu belirlendi ve acil olarak anjiyo yapılması gerektiğine karar verildi.
Bunun üzerine Bakırköy'de özel bir hastaneye sevk edilen B.T., hastalarla temizlik görevlilerinin ilgilendiğini fark edince tedaviyi reddetti. Ancak doktorların kalp krizi riskinin bulunduğunu belirtmesi ve acil anjiyo yapılması gerektiğini söylemesiyle hastanın yatışı sağlandı. Ardından ameliyathanede akılalmaz anlara şahit olundu.
Ameliyat devam ederken hastanenin muhasebecisi koruyucu kıyafet giymeden ameliyathaneye girdi ve hastayla pazarlık yapmaya başladı. Görüntülerde muhasebecinin ameliyat masasındaki hastaya "15'e de var, 18'e de var, 35'e de var. En düşük yapabileceğim 10'a var" dediği duyuldu.
Olayın ardından Sağlık Bakanlığı hastanenin faaliyetlerini durdururken, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da resen soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
CHP'li Yavuzyılmaz açıkladı: Cengiz Holding’e yeni bir ihale daha26 izlenme
AKP'li başkan yardımcısına "simit çay" hesabıyla maaş!155 izlenme
Manisa’da çirkin provokasyon! CHP’li adayın afişleri tahrip edildi22 izlenme
Bir şuursuz hain daha ! ‘Atatürk yargılanacak, Atatürk ve Atatürkçüler yaptıklarından dolayı hesap verecek’3458 izlenme
Eskiden kimse yüzüne bakmazdı şimdi et fiyatlarını solladı! Fiyatını gören kasaptan eli boş çıkıyor26 izlenme
AKP’de akraba atamaları son sürat: Baba, kardeş ve kuzen üniversiteye atanmış!129 izlenme
23 bin iş insanı Türkiye'yi terk etti! "AKP tersine beyin göçü masalı anlatıyor”78 izlenme
‘Rektör efendi, ayakkabı numarasını da yaz!’159 izlenme
Türkiye'den İsrail'e 350 gemi artı 1 kınama
Sağlıkçılara bıçaklı saldırı! Odanın kapısına dayandılar, saldırıyı özel güvenliğin müdahalesi durdurdu!
Merkez Bankası Başkanı’nın gizemli sosyal medya hesabı: 8 yıldır tek kelime yazmamış
AKP'li belediye ineklerin içtiği suyu bile faturaya bağladı! Sayaç takmayan evlere de 1750 TL ceza kesti!