Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Lefkoşa Caddesi'nde dün kurulan semt pazarından çöpe atılan sebze ve meyveler bölge halkı tarafından toplandı. CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz, görüntüler için "Bu utanç bizlerin değil, bizleri yönetenlerin ayıbıdır. Yazıklar olsun" dedi.
ANKA Haber Ajansı’na konuşan ve görüntülerin pazartesi günü, Bağlar'ın Lefkoşa Caddesi'nde kurulan pazarda çekildiğini söyleyen CHP Bağlar İlçe Başkanı Recep Yavuz'un konuyla ilgili açıklamaları şöyle:
"İnsanlığımızdan utandığımız günlerden yine bir gün. Diyarbakır Bağlar ilçesinde bulunan semt pazarının kapanmasına yakın annelerimizin çöpten topladıkları bozuk sebze ve meyveler yüreğimizi derinden vurmuştur.
Tam kapanma dolayısıyla işsiz kalan esnafımız, işçimiz, emekçimiz perişan bir haldedir. Aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen annelerimizin çöpten toplamış oldukları bozuk sebze ve meyvelerden dolayı biz insanlığımızdan utanıyoruz.
Fakat utanması gereken birileri var ise bu AKP iktidarı ve ülkeyi yöneten liyakatsiz yöneticilerdir.
Vatandaşa yapmış oldukları yardımları yüzlerine, gözlerine bulaştırmaya devam etmektedirler. Bugün geçmediğimiz otoyolların ve uçmadığımız havaalanlarının ücretlerini vatandaşa dağıtmış olsaydık bu utanç manzaralarıyla karşılaşmamış olacaktık.
Bu utanç bizlerin değil, bizleri yönetenlerin ayıbıdır. Yazıklar olsun. Vatandaşı bu hale getirenlere ve beş maaş alan liyakatsiz yöneticilere yazıklar olsun."
Evinde düşüp kemikleri kırılan Zeynep Bastık konserlerini iptal etmek zorunda kaldı.
İBB'den 'Yalanlar ve gerçekler' açıklaması: '1,5 milyar lira zarara uğratıldı' iddiasına yanıt
Elektrikli araç şarj istasyonlarında ilk lisanslar verildi
Elektrikte indirim 'yalan' çıktı!
Suriyelileri yerleştirme projesinin detayları yandaş medyada: "Ev de bulunacak iş de"
AKP milletvekili: Çöküşü yaşıyoruz
Mansur Yavaş'ı eleştirmek için belediye bütçesinden reklam veren AKP'li başkana suç duyurusu!
Geçen yıl en çok satılan otomobil markaları belli oldu!
İşte Almanya'nın ''Sahte diplomaların'' efendileri
Memurların yüzde 82’sinin evlenecek veya çocuk evlendirecek parası yok
AKP’li başkanın kapattığı tesisi CHP’li başkan açtı! Her gün 51 bin lira kâr ediyorlar!
Gerici yobaz Cübbeli Ahmet'in hocası Mahmut Ustaosmanoğlu 'Kadınların araba kullanması haramdır !'
Kırıkkale’de Kent Lokantası’nda yemek yiyen emekli vatandaş: "80 liraya bu yemek olur mu? Babamın evinde yiyemiyorum bu yemeği"
Türk Lirası, Dolar karşısında mum gibi eriyor!