Bu geçişlerden biri de Samsun'da yaşandı. İYİ Parti'nin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem grup başkanvekili olan Alper Aydemir ile birlikte 11 kişi, AKP'ye katıldı.
AKP Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programda Alper Aydemir ve beraberindeki Turgay Özel, Hanefi Özmen, İbrahim Berkan Yetkin, Yusuf Aydemir, İshak Kolcu, Burcu Özel, Melek Kablan, Görkem Kablan, İsmail Ceran, Murat Fırat Ceran ve Erkan Ayyıldız'a AKP rozetlerini taktı.
Köse, yaptığı açıklamada, "Samsun, AKP'nin güçlü bir kale konumunda. Alper kardeşimiz ve yanındaki arkadaşlarımızın AKP ailesine katılımı bizleri son derece mutlu etti. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, kararlı adımlarla hedeflerine ilerliyor. Milletimizin büyük desteği ve teveccühü, Cumhurbaşkanımıza ve AKP'ye." ifadelerini kullandı.

halktv.com.tr
TUSAŞ hakkında dikkat çeken iddia: Hasan Doğan yalanladı34 izlenme
Vahşetin yaşandığı tarikat yurduyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı!97 izlenme
AKP'den AKP’ye geçen belediye enkaz devraldı: 1 Milyar 165 Milyon 394 bin TL borç bırakıldı48 izlenme
Açlık sınırı 15 yılda 4.6 kat arttı!105 izlenme
Özgür Demirtaş borsayı çökerten vurgunu deşifre etti, açıklanmayan bilgileri paylaştı!67 izlenme
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza verme işlemi sürüyor… İşte son durum!615 izlenme
Darphane’de Ali Cengiz oyunu! Ucuza aldığı ihaleyi, 1 yıl sonra yüksek fiyattan başkasına sattı!43 izlenme
Et fiyatlarına zam: Son 10 günde 60 lira arttı14 izlenme
Depremzedelerin beklediği koliler milletvekillerine gitti! İçine bir de not bıraktılar...
Çocukları enkazda kalan annenin yardım feryadı 'Çocuklarımı çıkart ne olursun'
Bu dönemin borcunu Z KUŞAĞI ödeyecek
Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında, Dilan ve Engin Polat ile 11 sanığın ifadeleri ortaya çıktı