Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde 8 Eylül’de cansız bedeni Eğertutmaz deresine gömülü bulunan Narin Güran soruşturmasında 11 tutuklu ve 3 gözaltı var ancak hala katil belli değil.
Geçtiğimiz günlerde Narin’in Diyarbakır D Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan annesi Yüksel Güran, diş ölçüsünün alınması için hastaneye götürüldü. Yüksel Güran’dan alınan diş izleri, oğlu Enes Güran’ın kolundaki diş işleri ile karşılaştırılacak. Hafta sonu olmasına rağmen açılan hastanede jandarma ile anne Yüksel Güran’ın diyaloğu ortaya çıktı. Gazeteci İlyas Akengin, o gün hastanede bulunan bir yakınıyla görüşmesini TELE1’e anlattı.
Akengin hastanede yaşanan diyaloğu şu sözlerle anlattı:
“Orada olaya tanıklık eden bir yakınımla konuştum. Çok ilginç bir diyalog yaşandı oradaki askerlerle anne Yüksel Güran arasında.”
Diyalog şöyle:
Jandarma: Neden açıklamıyorsunuz? Niye saklıyorsunuz bu olayı?
Yüksel Güran (ağlayarak): Benim işte gerçekten bu olaydan bilgim yok. Oğlum suçsuz beni niye buraya getirdiniz?
Jandarma: Peki amca öldürdüyse amcayı niye koruyorsunuz?
Yüksel Güran: “Allah onun yapmışsa belasını versin. Bilmiyorum gerçekten bir aydır kafam yerinde değil. Bu bu olayla ilgili bilgimiz yok. Kimin öldürdüğünü bilmiyoruz.”
Kaynak: TELE1
İnönü'yü bırak fesliye bak!99 izlenme
Kulis: AKP Ankara’da havlu atmak üzere, Bahçeli 'iş başa düştü' diyerek kolları sıvadı! AKP'nin İstanbul’da DEM beklentisi27 izlenme
Ankara Fen Lisesi müdürüne 'proje okul' protestosu: Konuşmaya başlayınca öğrenciler sırtlarını döndüler!20 izlenme
Türkiye'nin dev inşaat şirketi iflasla boğuşuyor25 izlenme
Cumhur İttifakı zorda! MHP adaylarını geri çekiyor!1393 izlenme
Tarlalar boş kaldı çay üreticisi isyan etti: "Türk Lirası pul oldu. Gürcü işçiler bile ülkeye adım atmıyor"30 izlenme
Ekrem Dumanlı 'Pensilvanya'daydım, Mevlüt Çavuşoğlu görüşmek için saatlerce bekledi ! O çıkarken başka bakan ve milletvekilleri kapıdaydı'877 izlenme
Dünya markalarına üretim yapan Türk devi iflas yolunda15 izlenme