Home
01 Mayıs 2019 ( 119 izlenme )
Reklamlar

Kaymakam bu etkinliği çok 'anlamlı' bulmuş! Takkeli, türbanlı çocuklar...


Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde kaymakamın da katıldığı etkinlikte 46 yaş arasındaki çocuklara takke ve türban giydirildi


Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde, müftülük tarafından 46 yaş grubu öğrencilere yönelik “Camiyi seviyorum namaza başlıyorum” etkinliği düzenlendi. Programa Kaymakam Mustafa Sait Arcaklıoğlu’da katıldı ve 46 yaş grubu öğrencilerle birlikte namaz kıldı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, namaz sonrası açıklama yapan Kaymakam Arcaklıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması için yapılan etkinliği çok anlamlı bulduğunu söyledi. 

Arcaklıoğlu, “Geleceğimizin teminatı olan milli, manevi ve dini değerlerle donatılmış çocuklarımızın yetişmesinde büyük emekleri olan hocalarımıza, anne ve babalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/kaymakambuetkinligicokanlamlibulmustakkeliturbanlicocuklar262071

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan'ın sağlık sorunları iddiası büyüyor: 'Erdoğan adaylıktan sadece bu yüzden vazgeçebilir...' Esnaf kan ağlıyor: "Pazar kurulduğu gün dahi müşteri gelmiyor. Sinek avlıyoruz" AKP'ye dava açan öğretmen, Bodrum Kaymakamlığı tarafından soruşturma açılarak görevden uzaklaştırıldı! A101 ayçiçek yağı fiyatında gaza bastı: Etiket farkı şoke etti!