CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı 500 bin TL'lik tazminat davasını kaybettiğini söyledi.
Çelik paylaşımlarında şöyle dedi:
"Yargıdan bir ders daha! Erdoğan yine kaybetti! Genel Başkanımız yine kazandı! Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun 01.12.2020 tarihli konuşması nedeniyle Erdoğan tarafından 500.000₺ talepli) açılan ve Ankara 12. Asliye Hukuk Mahkemesinde bugün görülen davada yine haklı çıktık!
'Erdoğan, sen Fetö ile Orduya kumpas kurup Kozmik Odayı Fetöcülere açtın; Katarlılardan emir alıyorsun; önlerinde diz çöktüğün tefecilere hizmet ediyorsun; Cahil; Hain; Takoz' söz ve eleştirilerinin haklı dayanaklarının olduğunu ispatladık ve dava lehimize sonuçlandı"
halktv.com.tr
Her türbanlıyı namuslu sanma ! 'Bitcoin Safiye'nin çarptığı paralarla eğlendiği görüntüler ortaya çıktı !232 izlenme
Rize’ye gelen çay üreticilerinin 10’unda virüs tespit edildi!51 izlenme
SADAT hakkında gündemi sarsan iddia! İşte Saray'ın Afganistan için yeni planı38 izlenme
'Av turizmi adıyla yine katliam peşindeler'16 izlenme
Antalya'daki teleferik kazasının sanıkları hakim karşısında27 izlenme
Vatandaş gassalların aldığı maaşı öğrendi, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü18 izlenme
EYT ve emekli zammına kırmızı ışık: AKP kapıları kapattı22 izlenme
Erdoğan'ın mezun olduğu üniversite değişti!3021 izlenme
CHP ve İYİ Parti önerdi: Sinan Ateş isminin verilmesi AKP-MHP oylarıyla reddedildi
Kremlin: Putin ve BAE liderleri Rusya'daki isyan girişimini görüştü
Murat Çalık'tan yeniden kemik iliği alınacak
Uraloğlu'nun çılgın projesi Rönesans'ı ihya etti! Müdürken teklif etti Bakan olunca onayı verdi