Anasayfa1
20 Ocak 2025 ( 8 izlenme )
Reklamlar

Kızılay bu kez de tarla satmaya başladı


Deprem zamanı çadır satarak tepkileri üzerine çeken Kızılay, yeni bir satışla gündemde. Resmi Gazete'de yayımlanan Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ilanına göre İzmir'in Karaburun ilçesinde mülkiyeti Türk Kızılay'ına ait olan 120 bin metrekarelik zeytin ağaçlı tarla niteliğindeki taşınmazın satışı yapılacak.


Resmi Gazete'de yayımlanan Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ilanına göre İzmir'in Karaburun ilçesinde mülkiyeti Türk Kızılay'ına ait olan 120 bin metrekarelik zeytin ağaçlı tarla niteliğindeki taşınmazın satışı için ikinci kez ilana çıktı.

185 MİLYONA SATILACAK

9 Aralık 2024'te Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 181 milyon TL'ye satışı gerçekleştirilecek tarla bu kez 185 milyon TL'ye satılacak. 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Küçükbahçe Mahallesi'nde bulunan ve mülkiyeti Türk Kızılay Genel Müdürlüğü'ne ait olan toplam 120 bin metre karelik zeytin ağaçlı tarla niteliğindeki taşınmazın satışı gerçekleştirilecek.

Muhammen bedeli 185 milyon TL olarak belirlenen taşınmazın satışı, açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ABD’den Türkiye’ye flaş yaptırımlar! İstanbul Başakşehir'deki bir AVM'de, hesap ödemeden restorandan ayrılmak isteyen Arap müşterilerle çalışanlar birbirine girdi! Bu ülkelerle aynı tabloda olmak size ne hissettiriyor? O illerde mahalle ve binalar karantinaya alındı!