Mersin'in Erdemli ilçesinde limonla ilgili olarak kurgu haber yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 4 kişi, Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Erdemli ilçesinde, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun limon satın alınmasıyla ilgili kurgu haber yapılması birçok sosyal medya mecrasında paylaşıldı.
Paylaşımın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'un şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında çiftçi rolündeki Ömer Tuncel, kameraman Mahmut Dölek ile Emrah Toraman, cumartesi günü geç saatlerde, olayla ilgisinin olduğu öne sürülen Kumkuyu eski Belediye Başkanı Ömer Sezer ise dün akşam gözaltına alındı.
Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığının 'Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek’ suçlamasıyla başlattığı soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından Erdemli Adliyesi'ne gönderilen 4 şüpheliden Ömer Sezer, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.
Savcılığın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk ettiği Mahmut Dölek, Ömer Tuncel ve Emrah Toruman ise denetemli serbestlik ve yurt dışı çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
https://halktv.com.tr/gundem/limonkumpasinailiskingozaltinaalinan4kisiserbestbirakildi423996h
Atatürk Orman Çiftliği arazisi metrekaresi 5 TL'den kiraya çıkarıldı!110 izlenme
Kongre üyesinden Alex de Souza'nın heykelinin kaldırılması talebi23 izlenme
Hacı Yakışıklı Suriyeliye tepki gösteren halkı hedef aldı27 izlenme
İstanbul'un göbeğinde gerici yobazlardan 'Hilafeti Kurun' çağrısı!71 izlenme
AKP'nin Yenikapı mitinginde küçük çocuğa cinsel istismar rezaleti!789 izlenme
Melih Gökçek 'Bundan sonra bu tip suikastler devam edecek !' Nereden biliyorsun ? Biliyorsan neden önletmiyorsun ?699 izlenme
Araştırma şirketinden bomba anket: Vatandaşlar Başkanlık'tan memnun değil!166 izlenme
Kızılay'da skandal bitmiyor: Altın madalyalar nerede?30 izlenme
Skandal 'etek' saldırısında yeni gelişme: Savunması 'pes' dedirtti!
Depremde 150 kişi ölmüştü... Aranan müteahhit notere gitmiş!
Bülent Arınç milletvekilliğinin ‘raconu’nu anlattı: "İhalelerde pazarlık yapar…"
Valilikten yeni koronavirüs kararları! Acil olmayan ameliyatlar ertelendi!