Boğaziçi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Melih Bulu'nun ‘rektörlük' görevine atanmasıyla başlayan protesto, ev baskınları, gözaltı ve tutuklamalardan sonra bir dönem sona erdi.

Rektör Melih Bulu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi gereğince görevinden alındı. Resmi Gazete’de yayınlanan atama kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti ancak paylaşımını kısa süre sonra kaldırdı.

İSTİFA HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI
Melih Bulu, daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği “Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim” yazdığı postuna göndermeye bulunarak “Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır” dedi. Bulu, haberin gerçek olduğunu algılayınca da Erdoğan’ın bir fotoğrafını yorumsuz olarak paylaştı.

Şu an Bulu’nun sosyal medya hesaplarını kapattığı ve tıklandığında, “Üzgünüz, böyle bir sayfa bulunamamaktadır” yazdığı görüldü.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/melihbulugorevdenalindiginainanamadi6540425/
21 yıl sonra ilk: Merkez Bankası'nın net rezervi eksiye indi!33 izlenme
Seçimler sonrası Avrupa'da tartışma başladı: "Türkiye ile AB müzakerelerine son verilsin"30 izlenme
Devlet önceliğine öğrencileri değil vakıfları aldı: Taşınmazlar Diyanet ve vakıflara gitti25 izlenme
"AKP'nin İstanbul, Ankara, İzmir'i alma şansı yok"201 izlenme
Terleme Çeşiti ve Nedenleri31 izlenme
Bilim Kurulu üyesi İlhan'dan korkutan açıklama! "Önünü alamazsak rakamlar 1500’e doğru tırmanır"62 izlenme
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer istifa etti28 izlenme
İnce hesaplarla seçmen oyunu: Eksiği askerlerle tamamlayacaklar!112 izlenme