Şanlıurfa’da Menzil Cemaati’ne bağlı kaçak Kuran kursunda ‘okuyan’ 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak isimli çocuğun şüpheli şekilde yaşamını yitirmesi tartışılmaya devam ederken cemaat birçok paylaşıma erişim engeli kararı aldırdı.
MENZİL’DEN ERİŞİM ENGELİ TALEBİ
Menzil Cemaati’ne ait olduğu bilinen Semerkand Vakfı’nın avukatı Hakan Yavuz, İstanbul Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurarak, 12 yaşındaki Abdulbaki Dakak’ın şüpheli ölümü ile ilgili Twitter’da yapılan paylaşımlara erişimin engeli talep etti.
MAHKEME 20 HAZİRAN’DA 39 PAYLAŞIMA YASAK GETİRDİ
Mahkeme, 20 Haziran tarihinde toplam 39 paylaşıma için 5651 Sayılı Yasanın 9. Maddesi uyarınca erişimin engellenmesi getirilmesine ve bu kararın Erişim Sağlayıcıları Birliğine gönderilmesine karar verdi.
Erişim engeline getirilin paylaşımlar arasında çok sayıda gazetenin haber sitesinin, siyasi partinin, milletvekilinin ve gazetecilerin paylaşımları da yer alıyor.
Yeniçağ
Turhan Çömez'den çok konuşulacak ‘Saray’ kulisi! 'Erdoğan kaybetme ihtimalinin farkında. Muhalefet için belki kazanırlar ama iktidarları 1 buçuk, 2 yıldan daha uzun sürmez demiş'32 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama: 'Cumhurbaşkanına hakaret diye bir suç olmayacak'14 izlenme
Saadet Partisi’nden Kılıçdaroğlu’na tam destek! Ellerini masaya vurarak bağırdılar “BU RA DA YIZ”40 izlenme
Bursa’da türbe üstüne apartman yapılmasına izin verildi !115 izlenme
Atatürk'ten sonra şimdi de Türklük aşkı !425 izlenme
Türkiye'de sokağa çıkma yasağı böyle uygulanıyor! Yurttaşa yasak! Turistler sahillerde!95 izlenme
Elazığ'da meydana gelen 5 büyüklüğündeki deprem anı kameraya yansıdı65 izlenme
Erdoğan'ın eski metin yazarı: Pelikan, yeni FETÖ'dür108 izlenme
Mansur Yavaş: "14 Mayıs'a kadar belediyeden maaş almayacağım"
Muharrem İnce'den destekçilerine Kılıçdaroğlu uyarısı
AKP'li Tülay Babuşçu, 'Reklam arası' dediği Cumhuriyet'e geri döndü
İki dönem AKP’ye oy veren kadın isyan etti: "Gözümüzü boyamış AK Parti. Açlıktan nefesimiz kokuyor. Nerede emekliler yılı!. CHP kazanırsa 3 gün oruç tutacağım"