Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında FETÖ üyeliği suçlamasıyla soruşturma başlattığı ortaya çıktı. 2016 yılında başlatılan soruşturma dosyası için savcılık Mayıs ayında gizlilik kararı verdi.
“Asıl fatura sana kesilecek”
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Konya’da yaptığı bir konuşmada İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için “Asıl fatura sana kesilecek” ifadelerini kullanmıştı.
Erdoğan, “İçlerinden biri var güya hanımefendi yurt konseyinin temsilcisi ayın 15’inden sonra Başbakan olacağım dedi. Oldu mu? Şu anda senin iyi günlerin sen Erdoğan’a söylememiş olduğu sözleri söylemiş gibi yaptın, asıl fatura sana kesilecek. Be halkıma nasıl terörist derim? Bu ülkede adalet var gereken hesabı vereceksin dirsek temasında olduğun Bay Kemal vekilliğine güveniyor. Onunla ilgili çalışmaları da avukatlarımla yaptırıyorum. Seçimden sonra bir taraftan parlamento bir taraftan yargıyla işin üzerine gideceğiz, bu seçimi sırf kızgınlıkla sandık hesaplaşmasına döndürmeye çalışanlar şunu aklından çıkarmasın hesap sorulacaktır” demişti.
https://www.abcgazetesi.com/meralaksenerhakkindakifetosorusturmasinagizlilikkarari24349
İnşaat Mühendisleri Odası'ndan 'toplanma alanı' açıklaması152 izlenme
Temmuz 2021'den bu yana en güçlü üretim artışı37 izlenme
Yürek yakan kuyruk... Askıda ekmek...53 izlenme
ABD'nin Gazze'de için çekimser oy kullanması İsrail'i kızdırdı!32 izlenme
Türkiye Barolar Birliği, Yargıtay 3'üncü Dairesi Başkan ve üyelerinin görevden alınmasını talep etti.31 izlenme
'Erdoğan'ın Kefenli Askeriyiz' diyen Osmanlı Ocakları Başkanı dolandırıcılıktan tutuklandı27 izlenme
İmamoğlu ile yatay geçiş yapanların tam listesi ortaya çıktı: İşte o isimler...19 izlenme
Çiftçi isyan etti! DSİ sulama için baraj kapaklarını açmadı, çifti tarlasını zehirle suladı! Ürünler kurudu, balıklar öldü53 izlenme
İşte yerel seçimin net sonuçları! AKP’nin oyu 44.3'ten, 42.7’ye düştü
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül: "Bize yapılanlar İmamoğlu'na da yapılmamalı"
Köprülerde ve Avrasya'da yine hesap tutmadı! Fatura vatandaşa kaldı!
Aç olduğunu söyleyen arkadaşını düzelten genç acı acı tebessüm ettirdi "Aç olmamızın hükümetimizle ilgisi yok, lütfen hapse atmayın bizi"