TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ‘4 Soru 4 Yanıt’ programında AKP’nin Abdullah Öcalan ile yeni bir çözüm süreci hazırlığında olduğu görüşünü anlatmak için kullandığı sözlerinin bağlamından kopartılarak sosyal medyada dolaşıma sokulmasının ardından “terör örgütü propagandası yapma” suçlamasıyla tutuklandı. Silivri Cezaevi’ndeki Yanardağ 23 gündür hukuksuzca tutuklu.
TELE1 Genel Koordinatörü Murat Taylan ve programcımız Evren Özalkuş, Yanardağ’ı cezaevinde ziyaret etti. Yanardağ ziyarette dayanışma gösteren TELE1 izleyicileri ile TELE1 çalışanlarına selam ve teşekkürlerini iletti.
Taylan ziyareti bugünkü ‘4 Soru 4 Yanıt’ programında şöyle anlattı: “Ben ikinci kez bir cezaevine gittim ama içerisine ilk kez girdim. Daha önce yine Merdan Yanardağ’ı Ergenekon kumpası sürecinde Muğla Cezaevi’nde ziyaret etmiştim. Bütün çalışma arkadaşlarına, dayanışma gösteren izleyicilerimize selamı var. Üzgünüz bir kere. Doğru düzgün hal hatır bile sormadık. Zayıflamış diyemeyiz ama form tutmuş. TELE1’i yaşatmak konusunda izleyicilerimizin verdiği desteği ve her şeyi yaptığımızı anlattık. O da mutlu oldu tabi. Zaten işin başındayken çok koşturuyordu. Emre hocamıza da geçmiş olsun dileklerini iletti.”
Evren Özalkuş ise duygularını “Cezaevine ilk kez gittim. Çok soğuk, çok yalnız bir ortam. Merdan gibi haksızca, hukuksuzca orada tutulanları düşündüm. Neden oradalar diye sordum” diyerek dile getirdi.
Tele1
Belediye başkanının sözleri felaketin boyutunu ortaya koydu: Üst katlara kaçabilen kurtulmuş, kaçamayanlar…166 izlenme
Ekranda Afrin operasyonu, Bakan bol kahkahalı yanar dönerli yemek masasında!400 izlenme
Hiçbir şey olmasa bile Ali İhsan Yavuz ağzından kaçırdı47 izlenme
Mehmet Şimşek'in enflasyon mesajı sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi!30 izlenme
AKP’liler FETÖ’nün ‘Teksas İmamı’nın davetine katılmış!222 izlenme
Hataylılar Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi: "Acılarımız daha da katlandı"32 izlenme
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik operasyonda yakalanan 37 şüpheli tutuklandı27 izlenme
İmamoğlu hakkında verilen kararı soruyorlardı, AKP'li gruptan TELE1 ekibine çirkin saldırı!41 izlenme
ABD’li rahip Brunson’a ev hapsi!
İstanbul'da seçimin iptalini isteyen AKP, bu listeyi unuttu!
AKP'li vekilin ayakkabısının fiyatı dudak uçuklattı!
2 Nisan boykotuna soruşturma açanlar Erdoğan'a da soruşturma açacak mı? İşte Erdoğan'ın sadece 2 ay önce yaptığı boykot çağrısı!