Makine Kimya Endüstrisi bugün yaptığı açıklamada enflasyonla mücadele kapsamında mermi fiyatlarına indirim yaptığını açıkladı. MKE yaptığı açıklamada, “Türkiye'nin 20192021 yılları arasını kapsayan, ekonomide iş planını ortaya koyan Yeni Ekonomi Programı'nda, temel politikaların kurgulandığı alanların başında enflasyonla mücadele gelmektedir. Bu zorlu süreçte Savunma Sanayinin göz bebeği olan Kurumumuz da vatandaşlarımızın yanında olmaktan memnuniyet duymaktadır.

Bu kapsamda Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın başlattığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Kampanyası’nı sonuna kadar desteklemek amacıyla milli ve yerli üretim tabanca fişeklerinin sivil piyasa fiyatlarında 07.01.2019 tarihinden itibaren yaklaşık %7,5 oranında indirim yapılmıştır. Ülkemize hayırlı olmasını dileriz” ifadesini kullandı.
Mermide indirimin ‘ülkemize hayırlı olsun’ sözcüğü ile halka duyurulması sosyal medyada vatandaşın tepkisine neden oldu.
Vinç için bile talimat gerekti: Tek adam rejimi hayatı durdurdu35 izlenme
Corona virüsünde korkutan görüntü! İstanbul kıpkırmızı!56 izlenme
Narin Güran'ı son defa kaydeden güvenlik kamerasının saati yanlış çıktı35 izlenme
Müftülükten skandal konferans! 'Çocuklar evlenebilir, laiklik en büyük tehlikedir'272 izlenme
Hastalanan Cübbeli Ahmet kendisini 'Amerikan Hastanesi'nin doktorlarına emnanet etti!107 izlenme
İBB Genel Sekreter Yardımcısı kendisi hakkında müfettiş incelemesi istedi! İncelemeyi bakın neden istemiş!121 izlenme
Kılıçdaroğlu engellenen kampanya filminin dördüncüsünü paylaştı 'Aile destekleri sigortası gelecek'37 izlenme
Sözcü TV sunucusu, terörist başı Öcalan açıklamasının o anını yayınlamadı!37 izlenme
CHP'li belediye sınava girecek öğrencilere kalem ve maske dağıttı, polis tutanak tuttu!
Müzisyenler Taksim’deki terör saldırısından önlerinden geçen çöp kamyonu sayesinde kurtulmuş!
Tepkilerin odağındaki kaymakam öğrenciye de ceza yazdırdı, öğrenci isyan etti! 'Bu yoklukta nasıl ödeyeyim!'
AKP, son dakika maddesiyle yolsuzluk ve karaparanın üzerini örttü!