Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde teröristlerce bir üs bölgesine açılan taciz ateşinde ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Selçuk Kurt’un Mersin’deki ailesine şehadet haberi verildi.
Askeri yetkililer, şehit Selçuk Kurt’un şehadet haberini, Toroslar ilçesi Yalınayak Mahallesi’nde yaşayan eşi Ebru Kurt’a verdi.
Şehidin evine ve çevreye Türk bayrakları asıldı, evin önüne taziye çadırı kuruldu.
Haberin ardından taziye çadırına gelen şehidin yakınları ve komşuları ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi’nde bölücü terör örgütü mensuplarınca bir üs bölgesine açılan taciz ateşinde ağır yaralanan Kurt’un hastaneye sevk edilerek tedavisine başlandığını ancak müdahalelere rağmen şehit olduğunu bildirmişti.

TÖRENLE MEMLEKETİNE UĞURLANDI
Şehit Selçuk Kurt için Gaziantep’te Bahaeddin Nakıboğlu Camisinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Davut Gül, 6’ncı Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Hacı Halil Osman, kaymakamlar, kurum müdürleri ve şehidin silah arkadaşları katıldı. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen şehit Selçuk Kurt’un Türk bayrağına sarılı tabutu, törenin ardından memleketi Mersin’e gönderilmek üzere cenaze aracına konuldu.
Ekonomik krizin yurttaşı getirdiği durum o ankette açıklandı: Vatandaş geçinemiyor!50 izlenme
'Erdoğan'a hakaret'ten tutuklanan Cihan Kolivar: "Diploma sormanın suç olduğunu bilmiyordum"36 izlenme
LPG’ye büyük zam! Zam pompa fiyatına da yansıyacak!33 izlenme
Sosyal yardımlaşma vakfı kiralık ilanı verdi, 2+1’e istediği para ‘pes’ dedirtti!57 izlenme
AKP'li Metin Külünk'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler: “Türkiye Avrupa’nın GÖÇMEN PARKI değildir”21 izlenme
5 Büyük Siber Tehdit Açıklandı: İlk sırada Truva Atı yer alıyor!42 izlenme
Bayram alışverişi artık eskisi gibi değil: Esnaf kan ağlıyor!34 izlenme
AKP'de büyük istifa depremi!68 izlenme
Al sana krizin fotoğrafı! Yüz binlerce işçi işten çıkarıldı!
Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a araziyi ranta açmadığı için kızdı
Bel fıtığı ne zaman geçer?
İngiltere İçişleri Bakanı Braverman, Londra polisini Filistin'e destek yürüyüşüne izin verdiği için "çifte standartla" suçladı