Mezarlıkta cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki Şirin'in son görüntüleri ortaya çıktı

Mezarlıkta cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki Şirin'in son görüntüleri ortaya çıktı
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
29 izlenme 04 Kasım 2024
Reklamlar

Şişli'de kaybolduktan 2 gün sonra cansız bedeni bulunan 6 yaşındaki Şirin'in katiliyle birlikte yürüdüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.



İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Feriköy Mahallesi’nde 31 günü kaybolan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi'nin ailesi bir televizyon programına katılarak yardım talebinde bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı. Alınan bir ihbarla çalışma alanını daraltan polis ekipleri, Şişli Feriköy Mezarlığı ve çevresinde aramalarda bulundu. Çalışmalar neticesinde, Feriköy Mezarlığı'nda Şirin Elmas Hanilçi'nin cansız bedeni bulundu. Ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarında Şirin'in kağıt toplayıcısı Mustafa Örün ile mezarlığı girdiğini tespit etti. Gözaltına alınan Örün ifadesinde Şirin'i boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ŞİRİN İLE GİDİP TEK BAŞINA DÖNÜYOR

Öte yandan Şirin Elmas Hanilçi'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Şirin'in Mustafa Örün ile Feriköy Mezarlığı'na doğru yürüdükleri görülüyor. Bir süre sonra Örün'ün tek başına geri döndüğü görülüyor.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Narin cinayetinde asıl fail kim? Dedektif o ismi verdi! İşte cinayetteki en güçlü senaryo Kayseri'de ekmeğe zam 31 milyon metrekare arazi satışa çıkarıldı! 'Memleketi parsel parsel satmaya doyamadılar' Akbelen'de katliamın görüntüleri ortaya çıktı! Görüntüler girilmesi yasak olan alandan