Home
03 Mayıs 2023 ( 19 izlenme )
Reklamlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milliyetçileri dün alet değildiler, bugün de ortak olmayacaklar."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk milliyetçileri dün alet değildiler, bugün de ortak olmayacaklar, küresel taahhütlere göre siyaset belirleyenlerle, hastalıklı ve zararlı işbirliğine dönüşen siyasetçilerle aralarına mutlaka mesafe koyacaklardır. yabancıların desteği ve düzenli ilgisi."

Bahçeli, şunları paylaştı: “Geldiğimiz bu aşamada 3 Mayıs ruhuna her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Türk milliyetçiliğini istismar etmeye ve planlarını açıkça gerçekleştirmeye hevesli kozmopolit, köksüz, kimliksiz ve sakat çevrelere fırsat verilmeyeceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta merhum reisimiz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere 3 Mayıs 1944'ün tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerini rahmet, minnet ve minnetle anıyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum."

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

100. yılda bunu da gördük: 'Cahil' AKP'li Belediye Başkanı Harf Devrimi'ne saldırdı! Bakan Koca, güncel corona tablosunu açıkladı: Can kaybı 4.974'e, vaka sayısı da 188.897'ye yükseldi! Erdoğan ile telefonda konuşurken ayağa kalkıp, ceketini ilikledi İBB Soruşturmasındaki çarpıcı detay: Operasyon yapılan şirketlerden bir tanesinin büyük hisseli AKP'li ortağı soruşturmalara karıştırılmamış!