Auto-Created-3
05 Mart 2024 ( 35 izlenme )
Reklamlar

MHP'li eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu ölü olarak bulundu

MHP'li eski kadın kolları başkanı Gizem Memioğlu ölü olarak bulundu

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gizem Memioğlu, yakınları tarafından evinde ölü olarak bulunması gündeme bomba gibi düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Taşköprü Milliyetçi Hareket (MHP) Kadın kolları eski başkanı Gizem Memioğlu, kendisinden haber alınamayınca evine giden yakınları tarafından evinde ölü olarak bulundu.


Eczacı olarak mesleğine devam eden Memioğlu, bir süredir kendisinden haber alınamadığı iddia edildi. Yakınlarının evine gidip durumu bildirmesi üzerine eve gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Memioğlu'nun cenazesi morga kaldırıldı.


Memioğlu'nun ölüm nedeninin otopsinin ardından belirleneceği açıklandı. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Soylu: Türkiye bu hazırlıkları yapmasaydı büyük bir kaosla karşı karşıya kalacaktı Bu da Area anketi: Hangi parti, hangi seçmen üzerinde etkili? İmamoğlu’ndan Erdoğan’ın memleketinde dikkat çeken seçim mesajı İETT Genel Müdürü Ahmet Bağış istifa etti!