MHP'li Yalçın, TBB ile ilgili, "Bunlardan biri de Türklükle ilgisi olmadığı gibi, doktorların sorunlarıyla da alakası bulunmayan Türk Tabipler Birliğidir. Kendilerini Marksizm’e ve ona hizmet eden partilere adamış Tabipler Birliğinin yönetici tayfası, doktorluktan ve sağlık sorunlarından çok siyasetle iştigal etmekte ara sıra hekimlik yapmaktadır" ifadelerini kullandı.
Semih Yalçın, "Tıbbi atık Tabipler Birliği’nin Covid9 salgını hakkında verdiği gündelik rakamlar o kadar şişirilmektedir ki bunlar hastalığın yayılma sürecinde erişilen gün sayısıyla çarpıldığında sadece Ankara’da milyonlarca hasta tablosu varmış gibi görünmektedir" dedi.
Yalçın şöyle devam etti:
"Tabipler Birliği hem doktorların mesleki yeminine sadakatsizlik, hem de yüz binlerce sağlık çalışanına ihanet etmektedir. Artık bu Marksist yuvasının dağıtılmasının, en azından mesleki tekelinin kırılmasının zamanı gelmiştir. Akla en uygun olan şey, sağduyulu doktorlar ordusunun Marksist azınlığı temsil eden Tabipler Birliğinin tekelinden kurtarılarak özgür ortamda hak ve çıkarlarını savunabilecekleri başka bir meslek odası oluşturabilmelerinin önünün açılmasıdır."
http://www.krttv.com.tr/gundem/mhpttbyiyinehedefaldih47123.html
Barış Pehlivan’a Silivri'de darp!128 izlenme
Milli Eğitim değil tarikat yuvası!393 izlenme
Bakanlık mülkatında 'mezpeh' engeli: Aleviyim deyince elediler!36 izlenme
İstanbul'dan ev alma imkanı kalmayınca... Bu da EYT göçü: Burada fiyatlar uçtu!27 izlenme
Öğrencilerin bilgisayarlarını satıp bütün parayı kumara yatırdı! Bu nasıl müdür?27 izlenme
İFM yeni rant merkezi oluyor! AKP'li vekillerin TBMM’ye sunduğu kanun teklifine göre, İFM’nin idari yönetimi bakın kime teslim edilecek!48 izlenme
İmamoğlu'ndan vekillere çağrı: "Elinizde ne yetki varsa birlikte kullanın, topyekün harekete geçin!"16 izlenme
Narin Güran soruşturmasında yeni gelişme! Mezarı yeniden açıldı48 izlenme