Dünya, Moskova'da bir konser salonunda onlarca kişinin katledildiği terör saldırısının şokunu yaşarken teröristlerden birinin İstanbul'dan paylaştığı fotoğraflar ortaya çıktı.
Rusya devlet medyası, saldırıdan saatler sonra Ukrayna sınırı yakınında yakalanan saldırganlardan birinin gözaltına alındığı görüntüleri ve yapılan sorguyu yayınlamıştı.
Görüntülerde, adının Feridun olduğunu söyleyen adam, 4 Mart'ta Türkiye'den Rusya'ya geçtiğini belirtiyor.

Haber ajansı Ria Novosti, Feridun Şemsettin isimli teröristin İstanbul'da çekilen fotoğraflarını paylaştı. Teröristin 23 Şubat'ta Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflarda Aksaray'ı gezdiği ve Fatih Camii'ne gittiği görülüyor.
Teröristin turist gibi gezdiği İstanbul'da serpme kahvaltı keyfi yapması da dikkat çekiyor.
8 aylık bir bebeği olduğu belirtilen 36 yaşındaki adam, ifadesinde Rusya'da bir fabrikada çalıştığını anlattı.
IŞİD'in üstlendiği kanlı saldırıyı düzenleyen 4 terörist, çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Mahkeme tarafından yapılan açıklamada, “Moskova Basmanny Bölge Mahkemesi şüphelilerden Dalercon Mirzoyev, Saidakram Murodali Raçabalizoda, Feridun Şemseddin ve Muhammadsobir Fayzov hakkında 1 ay 28 gün tutukluluk kararı verdi” denildi.
Basmanny Bölge Mahkemesi'nin paylaştığı görüntülerde şüphelilerin yüzlerindeki morluk ve şişlikler dikkat çekti.
Sözcü
Savaşın acı yüzü...Adana'da Suriyeli bebek açlıktan ve soğuktan öldü...180 izlenme
Son 23 yılda intihar vakalarında ciddi artış14 izlenme
Onlara yine tasarruf yok!105 izlenme
Soylu’ya yakın isim AKP’de kazan kaldırdı28 izlenme
Orman Bakanlığı "8 dakikada müdahale ettik" dedi, Şahan Gökbakar Orman Bakanlığı'nı yalanladı!63 izlenme
Öğrenciyi taciz eden öğretmene beraat verildi! "Rahatsız edici nitelikle olsa da cinsel taciz suçu vücut bulamamıştır"121 izlenme
Türkiye Kömür İşletmeleri batıyor! AKSA ve KOLİN'e milyonluk kıyak!102 izlenme
Doktorlardan sonra onlar da isyanda! Yüzde 70’i ülkeden gitmek istiyor34 izlenme