Anasayfa1
05 Mayıs 2018 ( 1917 izlenme )
Reklamlar

Muharrem İnce ailesini tanıttı

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, doğum yeri olan Yalova’nın Elmalık köyünde gazetecilere ailesini tanıttı.


Evinin bahçesinde eşi, annesi, oğlu, kardeşi, halaları ve diğer yakın akrabaları ile buluşan İnce eşi Ülkü İnce'yi tanıtırken ‘'Bahçeli bana laf söylüyor ama ben aslında ülkücüyüm.'' dedi. Muharrem İnce, 35 yıldır Ülkü İnce ile evli olduğunu belirterek ‘'35 yıllık ülkücüyüm'' diye espri yaptı.

sozcufoto1

İnce pazartesi, günü mal varlığını da açıklayacağını belirterek ‘'Herkes bilsin neyim var neyim yok. Sadece kendimin değil bütün sülalemin de mal varlığını açıklayacağım dedi. İnce'nin Yalova'daki seçim çalışmalarına Bolu Milletvekili Tanju Özcan da katıldı.

incesozcu

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharreminceailesinitanitti2389462/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Erdoğan geliyor diye yeşile boyanan toprak için 708 bin TL'lik ihale Almanya'dan Osman Kavala adımı: Türk büyükelçisi dışişleri bakanlığına çağrıldı Fakıbaba, AKP'nin ayarlarını bozdu: Bozdağ'dan 'U' dönüşü Ekrem İmamoğlu'ndan soruşturma tepkisi: "Aklınızı başınıza alın, milletle inatlaşmayı bırakın"