
İnce şunları kaydetti;
“Yandaş medyada, Cumhurbaşkanlığı seçimini Erdoğan'ın tekrar kazanması durumunda döviz kurlarının artacağını ve nereye kadar yükseleceğini seçimden önce öngörmem nedeniyle, hakkımda bir kampanyası açılarak, bunu nereden bildiğimin sorgulanması çağrısı başlatılmış.
Maalesef akıldan yoksunluk yalnız iktidarı değil yandaşlarını da tamamen esir almış.
Akıl, fikir sahibi olup ekonomi biliminin en temel kurallarını algılayan herkesin, mevcut iktidar uygulamalarına bakarak olan biteni öngörmesi mümkünken, gerçekleri sadece bunlardan yoksun olan iktidar ve yandaşları algılayamamaktadır.
Ülke ekonomisini içine soktukları bu durumdan çıkış için sürekli olarak akılcı ve gerçekçi politikalar öneriyoruz.
Buna rağmen, gerekli önlemleri almayanlar ve basını da kullanarak manipülatif haberler yayarak piyasaların düzeleceğini bekleyenler, maalesef sonunda ülkemizi IMF'ye muhtaç duruma düşüreceklerdir.”
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/muharreminceekonomikurallarinialgilayanolanibitenigorur2584822/
Cemevlerinin elektrik faturaları hakkında yeni karar!38 izlenme
İnan Güney gözaltına alındığı gün kızının yaptığı çizimi paylaştı: 'Babam gelene kadar bu yazı burada kalacak' demiş13 izlenme
Para etmiyor dedi, 7 ton sarımsağı bedava dağıttı228 izlenme
'İmamoğlu'nun korumasının sır dolu kasası' deyip günlerce haber yapmışlardı! İşte içinden çıkanlar10 izlenme
Milliyetçiler Dayanışma Platformu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek kararı30 izlenme
Rektörün oğlunun önlenemez yükselişi! Saray ve belediyeden sonra dolgun maaşlı bir görev daha!98 izlenme
‘Müjde’ Karadeniz gazı mı? Karadeniz’de enerji potansiyeli nasıl?98 izlenme
Trabzon’da sarıklı ve cübbeli iki kişi, bir dükkânın önünde asılı olan Atatürk'lü Türk bayrağına saldırdı!61 izlenme