Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde kaybolduktan 20 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi’nde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan anne Yüksel Güran’ın cezaevindeki son görüntüsü ortaya çıktı.

21 Ağustos 2024’te kaybolan küçük Narin’in cansız bedeni, 10 Eylül 2024 tarihinde dere yatağına gömülmüş bir çuval içerisinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve komşu Nevzat Bahtiyar tutuklanmıştı.
Yargılama sonucunda anne, ağabey ve amca müebbet hapse mahkûm edilirken, komşu Nevzat Bahtiyar’a yardım ve delil karartma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Erzincan Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yüksel Güran’ın cezaevinde çekildiği öne sürülen son fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraf kısa sürede gündem oldu.

Oğlu Baran Güran ve diğer çocuklarıyla çekilmiş fotoğrafta, anne Yüksel Güran’ın oldukça bitkin ve üzüntülü olduğu dikkat çekti.

Sözcü
2 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan şahsa 41 yıl hapis! Mahkeme, anneyi de affetmedi32 izlenme
Özgür Özel, Bolu faciasının bilirkişi raporunu paylaştı21 izlenme
Sarayın giderlerine para dayanmıyor, özelleştirmeler başladı!644 izlenme
Metin Akpınar yıllar öncesinden bugünleri bakın nasıl anlatmış !5780 izlenme
İşçilerin maaşlarından kesilen paralar, spor kulüplerine aktarılmış!32 izlenme
Yer İstanbul: 19 kaçak göçmen evden eve nakliye kamyonundan çıktı!26 izlenme
Sarayda iftar sofrasının bir günlük maliyeti 1.5 milyon TL26 izlenme
İktidarın eski anketçisi açıkladı. ''Seçim ikinci tura kalmaz ama kalırsa...''32 izlenme
Gizli bilgiler ifşa oldu! AKP'deki büyük kavganın perde arkası
Haluk Levent'ten sonra Oğuzhan Uğur da Bahçeli'ye yanıt verdi
Ece Üner, hakları için mücadele eden Polonez işçilerinin karşısına çıkan Çatalca müftüsünü yerin dibine soktu
Ayhan Bora Kaplan davasında dikkat çeken gelişme: Vurulan personel şikâyetini geri çekti... Tutuklu isim tahliye edildi