Güngör, kitapta geçen “Tayyip ErdoğanFethullah Gülen görüşmesi" satırlarının "somut bir bilgi ve belgeye dayanmadığını" söyleyerek, kendi kitabını yalanladı.
Güngör'ün paylaşımları şöyle:
NE OLMUŞTU?
İnce, Kırşehir'de düzenlediği seçim mitinginde, Erdoğan'ı hedef alarak şunları söylemişti:
"Fethullah Gülen'le görüşen namerttir, ispat etmezsen namertsin" dedi. Ben de ona beraber giden kişinin bunu bana sağladığını söyledim. Zarar vermesin o kişiye diye 24 Haziran'dan sonra açıklayacağımı söyledim. Elimde bir kitap var. Nasuhi Güngör. 1725 Aralık'tan sonra TRT Haber Dairesi Başkanı yaptı. Bu arkadaş bir kitap yazmış. Kitabın 89. sayfasını okuyorum. Erdoğan sen de dinle ama sakın kumandayı duvara atma. "Erdoğan 2000 yılı Mayıs ayında uzun süredir orada yaşayan Fethullah Gülen ile bir araya geldi" Yani 2000 yılının mayıs ayında Erdoğan'ın Gülen'le görüştüğünü kendisinin yakın arkadaşı yazmış."
Gazeteci Mustafa Hoş, Erdoğan’ın biyografisini anlattığı ve hakkında 6 ayrı dava açılan BİGBOSS kitabında Nasuhi Güngör‘ün “Yenilikçi Hareket. Yeni Dünya Düzeni ekseninde bir değerlendirme” kitabından alıntı yaparak “Erdoğan’ın dış güçler sayesinde iktidara geldiği vurgulanıyor” cümlesini ve konuyu kitabına taşımıştı.
Ardından Tayyip Erdoğan’ın başvurusu üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı “cumhurbaşkanına hakaret suçunu işlediği" iddiasıyla Mustafa Hoş’un ifadesine başvurmuş, Mustafa Hoş’un TCK 299’a göre 1 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.
Gazeteci Mustafa Hoş, BİGBOSS kitabıyla ilgili şu detayı paylaştı:
AKP Merkezi'nde ekonomi toplantısına Muharrem İnce'den tepki!615 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'na skandal hakaretler! 'Savcılar bakalım şimdi ne yapacak?'115 izlenme
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Hiçbir siyasi partiye verilmeyen listeler AKP’ye nasıl verildi?"179 izlenme
İlkokul öğretmeni Kaftancıoğlu’nu böyle anlattı95 izlenme
CHP'li Özkoç, AKP iktidarının EYT çelişkisini sordu: "Talepler nasıl karşılanıyor?"29 izlenme
Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var”17 izlenme
Yargıtay üyesi 'harem-selamlık' etkinlik yapacak!88 izlenme
‘Açlıktan ölüyoruz devlet iş vermiyor’ diyen kâğıt toplayıcısı: "Her zaman AK Partiliyiz"24 izlenme
Araplarla ilgili o röportaj yeniden gündem oldu: "O kadar pis bir millet görmedim ben ya!"
Pınar Gültekin’in annesine 'duruşmada katile hakaretten' dava açıldı!
TÜGVA, İBB'ye karşı açtığı davayı kaybetti! 'Vakıflara, cemaatlere, yandaşa hizmet dönemi bitti'
CHP'den 'Gürsel Tekin' hamlesi: Kayyım olmayı kabul etmişti, 15 gün süresi var