Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomide milli bağımsızlığın bir bedeli var. Bizim ecdadımız bu bedeli canı pahasına sayısız kere ödedi. Sıra bizde!" dedi. Gazeteci Mengü'den cevap gecikmedi.
Bakan Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Ekonomide milli bağımsızlığın bir bedeli var. Bizim ecdadımız bu bedeli canı pahasına sayısız kere ödedi. Sıra bizde! Biz bugün bağımsızlık mücadelesinde taşın altına elimizi değil, yüreğimizi koyuyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun."
Mengü Bakan'ın sözlerinin yer aldığı CNN Türk twettini alıntılayarak Bakan Albayrak'a
"Katar'dan swap için para isteme, Kanalistanbul üzerindeki arazileri Katar Emiri'nin ailesine satma da bağımsız ekonomimizin bir parçası herhalde" diye sordu.
Katar'dan swap için para isteme, Kanalistanbul üzerindeki arazileri Katar Emiri'nin ailesine satma da bağımsız ekonomimizin bir parçası herhalde https://t.co/XOrk10YL7I

NE OLMUŞTU?
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed elSani'nin annesi Şeyha Moza bint Nasır elMissned, Türkiye'de şirket kurup İstanbul Arnavutköy'de 44 dönüm arazi satın almıştı. Katar'ın ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Kanal İstanbul güzergâhında aldığı tarla vasfındaki arazi proje de değerlenmiş "konut + ticaret " alanı olduğu ortaya çıkmıştı.
YSK kararını verdi: CHP Kongreleri yapılacak!9 izlenme
Ölümle tehdit, cinsel taciz... Bir kadın size sesleniyor: Can güvenliğim yok, sesimi duyun!175 izlenme
AKP’li belediye maaşları ödeyemedi!206 izlenme
Lamborghini’sinin euro kurunu 5.72’ye sabitledi!79 izlenme
Tanju Özcan’dan Eren Erdem’e şok sözler: "Trol ekibinin başı. Muharrem Bey ‘Faili FETÖ’dür ama bunu yayan CHP’de trollük yapan trol ekibinin başı Eren Erdem gibi isimlerdir" dedi"33 izlenme
Özgür Özel'den atanamayan öğretmenlere çağrı24 izlenme
İmamoğlu açıkladı: İBB, 2020'de ihtiyaç sahiplerine 618 milyon 890 bin lira destek sağlamış!90 izlenme
Çaykur’un işe alım kurasında skandal görüntüler! Kurayı çekip beğenmediği isimleri geri attı!108 izlenme
Skandal: Atatürk düşmanının 'kitapları' Atatürk Araştırma Merkezi'nde!
AKP’nin emekli planının detayları sızdı: Emekliler buna çok kızacak!
Eski AKP'li vekil Kocabıyık'tan iktidara zehir zemberek 'belediye transferi' sözleri! "Artık işi yüzsüzlüğe vurdular"
Cinsel İşlev Bozukluk Tedavisi