Eski AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, YÖK’ün en çok ilahiyat fakültelerine kontenjan ayırdığına ilişkin bir haberi paylaşarak, “Çünkü YÖK de RTÜK gibi, TRT gibi ve Cumhuriyet düşmanları tarafından ele geçirilmiş pek çok kurumumuz gibi düpedüz Cumhuriyet düşmanları hesabına çalışıyor.
Ortak amaçları emperyalizmin de amacı; Cumhuriyeti ve orduyu zayıflatmak, halkı bilinçsizleştirmek ve TC’ni dönüştürmek” dedi.
Mahruki’nin paylaşımına tepki gösteren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Nerede durduğu, ne olduğu belli olmayan, geçmiş hırslarının esiri olan birinin devletimizin güzide kurumlarını alçakça hedef göstermesine müsaade etmeyiz. Hukuki süreci başlatarak suç duyurusunda bulunduk.
RTÜK Başkanı ve çalışanları olarak Cumhuriyetimizin, milletimizin hizmetindeyiz” diye ona yanıt verdi.
Mahruki hakkında RTÜK’ün suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
https://www.gercekgundem.com/medya/251211/rtuktennasuhmahrukiyesucduyurusu
Özgür Demirtaş'a ölüm tehdidi24 izlenme
Flaş iddia: "Erdoğan ittifak için haber göndermeye başladı"15 izlenme
Banka sessizliğini bozdu! Terim Fonu için Denizbank’tan ilk açıklama21 izlenme
Fiyatlar uçmuş, asgari ücret zammı çoktan eridi!35 izlenme
Tarikat ve cemaatler yurtların 50 bin yatak kapasitesini ele geçirdi!48 izlenme
Ödemiş’te başlayan yangın rüzgârın etkisiyle kısa sürede büyüdü33 izlenme
X'in avukatından AYM'ye Ekrem İmamoğlu başvurusu12 izlenme
Cumhur'un 'Elemanı' Sinan Oğan, rahatsız oldu!28 izlenme
60 can gitti, o müteahhide 16 yıl 3 ay hapis
Rus askeri birlikleri, Ukrayna'nın Jitomir kentindeki bir okulu vurdu!
AKP iktidar olduğu sürece Şehit haberi bitmez ! AKP'li vekil Cuma İçten '22 Bin pkk'lı öldürüldü, yani 22 Bin çocuğum öldürüldü !'
Meral Akşener: 24 Haziran’da dur diyeceğiz