Anadolu Ajansı’nın abonelerine servis ettiği habere göre; AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Gençlik Kuruluşları Birliği tarafından Üsküdar Belediyesi Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde düzenlenen sahur programında yaptığı konuşmada “AK Parti’nin Türkiye’deki siyasi tabanı asgari yüzde 65’tir. Ben kamuoyu araştırmasını söylüyorum. Oy vermiş sonra vermemiş, birkaç kez vermemiş sonra vermiş, birkaç kez oy vermiş sonra vermemiş. Bu büyük bir güçtür. Bu insanlarımızın hepsine ulaşacağız, gönlü kırgın olanlara diyeceğiz ki kırılma vakti şimdi değildir. Eksikleri, hataları söyleyenlere diyeceğiz ki biz de siyaseti biliyoruz, eksikleri hataları görüyoruz, önce 23 Haziran’ı geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakımdan tövbe istiğfar ederek yanlışlarımızdan kurtulacağız ve yolumuza koşar adım devam edeceğiz. Ama kızgınlıkla, küskünlükle, kusura bakmayın hiç kimsenin de CHP’nin adayını oraya getirip oturtturmak gibi bir lüksü olamaz.” dedi.
Kurtulmuşun’un sözlerine Saadet Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Ali Aktaş’tan çok sert tepki geldi. Aktaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
Numan Kurtulmuş küskün seçmene şöyle seslenmiş; “Önce 23 Haziran’ı geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakımdan tövbe istiğfar ederek yanlışlarımızdan kurtulacağız”
Allah belasını versin. Bu denli oportünist olabileceğini bilemedik. Milli Görüşten yetişmiş bir nesli heba etti.
Memura ve emekliye yok, makam aracına var!7 izlenme
İBB haberine yayın yasağına İYİ Parti’den sert tepki "Boğazınızda kalsın!"319 izlenme
Paramount Otel’de Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir de kalmış!52 izlenme
Atatürk düşmanı troller birbirine düştü: Küfürler havada uçuştu4 izlenme
Erdoğan'dan deprem yardımlarının yetersiz olduğunu söyleyenlere: "Şerefsizler, haysiyetsizler"48 izlenme
Açılışı için 8 defa tarih verilen hastane bu sefer açılacak mı?29 izlenme
AKP’nin ‘kısıtlı seçmen’ iddiası da elinde kaldı! İşte son durum150 izlenme
AKP'li belediye başkanından Erdoğan portresi önünde saygı duruşu!50 izlenme
İşte Thodex gerçeği... 2019 yılında şikayet edilmiş, ciddiye alınmamış!
Türkiye ekonomisi stagflasyona sürükleniyor
Kızılcık Şerbeti'nde 'ekonomi' göndermesi: 'O kadar oldu mu ya. Eskiden 'depoyu fulle' derdik fullerdi. 100 liralık olsun o zaman'
Devlet okulunda, ders zili yerine Arapça ilahi çalındı: Suç duyurusunda bulundu