Anasayfa1
24 Kasım 2023 ( 18 izlenme )
Reklamlar

Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı


Saadettin Ustaosmanoğlu'nun sosyal medyada paylaşılan görüntülerinde “Hamas’ın Filistin’de yaptığı biz Türkiye’de yapmak zorundayız" ifadelerini kullandığı görülmüştü. Savcılık, o görüntüler nedeniyle Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlattı.



İsmailağa cemaatinin ölen lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu’nun konuştuğu görüntüler geçen günlerde sosyal medyada gündem oldu.

"TÜRKİYE’DE YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Ustaosmanoğlu’nun videosunda “Hamas’ın Filistin’de yaptığı biz Türkiye’de yapmak zorundayız. Biz şu an itibarıyla eğer vakti zamanı iyi değerlendirebilirsek Türkiye’de bir devrimin olmaması için hiçbir sebep yok. Vallahi de billahi de tallahi de zafere az kaldı” ifadelerini kullanmıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya hesapları tarafından paylaşılan ve Saadettin Ustaosmanoğlu'na ait olduğu belirtilen video içeriğinde sarf edilen sözleri nedeniyle, Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında "Suç işlemeye tahrik" suçundan resen soruşturma başlattı.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul'da en kapsamlı 1 Mayıs ablukası: Şehirde hayat duracak DSP Başkanı Önder Aksakal cenazede 'üç koltuğa partiyi sattılar' diyerek protesto edildi, Aksakal 'Aptal herif, terbiyesiz herif' diye karşılık verdi Fitch tescilledi: Ankara Büyükşehir, Türkiye’nin kredibilitesi en yüksek belediyesi Ekrem İmamoğlu: Son 1 hafta sürprizlerim olacak