Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 6 Eylül verilerine göre, 301 bin 164 test yapıldı.
Son 24 saatte, 20 bin 962 yeni vaka tespit edildi. 29 bin 327 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 271 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN KRİTİK UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Okullar açıldı. Büyük şehirlere dönüş başladı. Sosyal hareketlilikle risk artacak. Maske ve mesafe kuralı daha da önemli. Nihai çözüm aşı! Aşılarımızı tamamladığımız zaman Covid19'a karşı özgürlüğümüze kavuşacağız” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 80.47, ikinci doz ortalaması yüzde 62.23, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 97 milyon 981 bin 595 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 5 Eylül verilerine göre, dün 279 bin 63 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 391 vaka tespit edilirken, 269 kişi hayatını kaybetmiş ve 24 bin 289 kişi sağlığına kavuşmuştu.
Kızılay'dan skandal hata! İsrafta sınır tanımadılar!48 izlenme
Ankara'da 'asgari ücret' protestosu17 izlenme
Çerçioğlu'nun konseri yine boş kaldı! Çalışanlara katılmak zorunlu diye mesaj atıldı13 izlenme
Arda Turan'a büyük şok! İflas etti!186 izlenme
AKP'li İlahiyatçılar Hadis-i Şerif'i siyasete alet etti!504 izlenme
Narin Güran cinayetinde 3 çocuğa yazılan iddianame kabul edildi!22 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Göreceksiniz hep birlikte onları Türkiye'nin tarihinden silip evlerine yollayacağız"23 izlenme
İktidara yakın sendika başkanından Erdoğan ve Bahçeli mitinglerine ‘taşımalı işçi’ itirafı!22 izlenme
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a Mehmet Bostan sorusu: "Rüşvet aldığı için mi tutuklandı, rüşveti paylaşmadığı için mi?"
E Nabız'ın Katarlılara satıldığı ortaya çıktı! Tüm sağlık verileri artık Katarlıların elinde
SADAT 'suikast' eğitimi veriyor!
Karne almaya gittiler, okulun iflas ettiğini öğrendiler: Paraları da yandı