Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 25 Ağustos verilerine göre, 296 bin 711 test yapıldı.
VAKA SAYISI ARTTI
Son 24 saatte, 19 bin 970 yeni vaka tespit edildi. 16 bin 651 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 217 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN AÇIKLAMA
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Görünen ve görünmeyen tablo: Bir ayda yaklaşık 5 milyon test yapıldı. Çok büyük bir sayı! Bugün 217 can kaybımızın sebebi önleyemediğimiz bulaşmalar. Salgını başımızdan savdık anlayışı. Ertelenen aşı. Bunların bedelini eğer biz ödemiyorsak, ödeyenler var!” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 75.64, ikinci doz ortalaması yüzde 57.85, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 90 milyon 81 bin 547 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 24 Ağustos verilerine göre, dün 293 bin 37 test yapılmıştı. Dün, 19 bin 191 vaka tespit edilirken, 230 kişi hayatını kaybetmiş ve 15 bin 373 kişi sağlığına kavuşmuştu.
MHP’li belediye 2 ATM memuruna 137 bin ödemiş!113 izlenme
Mahkeme, THK’nın başındaki AKP’li kayyuma bir kez daha “Hayır” dedi!51 izlenme
Sakarya Büyükşehir Özel Kalem'e özel atama!157 izlenme
yurt dışındaki temsilcilik ve gümrüklerde oy kullanan seçmen sayısı belli oldu38 izlenme
Gazze'de havadan yardım faciası! 12 kişi boğuldu, 6 kişi ezildi32 izlenme
Bir AKP masalı: Bebek emzirme kabininde ATM oyunu!66 izlenme
Kayyum fedaileri böyle geldi14 izlenme
CHP'li Akif Hamzaçebi'den Şile'de batan gemiyle ilgili çarpıcı iddialar128 izlenme
Ucu Erdoğan Ailesi'ne dokunan FETÖ soruşturması başladı!
İstanbul'da ünlülerin yoğun şekilde geldiği bir kafenin tuvaletinde gizli kamera bulundu
25 metrelik lüks yatla seçim çalışması
Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek'ten yürek yakan konuşma: "Bana hep, ‘Nurcan dik dur, 3 çocuğumuz var’ derdi. Sözümü verdim, hep dik duracağım. Onun kalbi bende"