AKP İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması büyük tepki çekmişti.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da üstü kapalı uyarısı sonrası Bursalı, özür dilemiş ve uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü.
İLK AÇIKLAMA
AKP'nin Kızılcahamam'da düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Kampı sonrası Şebnem Bursalı'dan ilk açıklama geldi.
Sosyal medyadan Erdoğan'la birlikte bir fotoğrafını paylaşan Bursalı, "Kızılcahamam'daki 31. İstişare ve Değerlendirme Kampımızda görüşme imkanı bulduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan ile... Davamızda liderimizin izinde ilk günkü aşk ile durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.

Sözcü
AKP'li Çekmeköy Belediyesi'nin ihaleleri AKP'li eski yöneticiye!46 izlenme
Danimarka’da peçe yasağına ilk ceza geldi389 izlenme
Vergiler yine yandaşa gitti: TRT yandaşların cebini doldurdu!35 izlenme
Büyük İskender'in bile giremediği kentteki 2 bin yıllık aslan başını kırdılar!16 izlenme
Son anketten de Erdoğan'a kötü haber111 izlenme
Et ve Süt Kurumu batağa saplandı: Limak’a 2,8 milyon TL kira ödendiği ortaya çıktı24 izlenme
Levent Kırca'nın o skeci yeniden gündem oldu: Dilan Polat ve Engin Polat'ın lüks araçları akla geldi "Bu arabanın parasını nereden buldun?"60 izlenme
Ekrem İmamoğlu, 3 yılın hesabını verdi, Erdoğan'ı kendi sözleriyle eleştirdi!33 izlenme
Ampul kafalı Nihat Doğan'a en güzel cevap Cüneyt Arkın'dan 'Kuva-i Milliyeciyim, Atatürk'ün askeriyim !'
Abdullah Gül'e yakın gazeteciden bomba iddialar Ankara kulislerini salladı! "Erdoğan bırakıyor, yerine aday olacak isim tartışılıyor"
Vatandaştan ‘İmamoğlu’ tepkisi: "Bu mu adalet?"
Ankara'da eğlence mekanı çıkışı ortalık karıştı! Kavga ettikleri kişiyi arabayla metrelerce sürükledi