Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 30'dan fazla kişiyi dolandırdığı öne sürülen banka müdürü Seçil Erzan bugünkü duruşma öncesi 27 sayfalık mektup kaleme aldı. Erzan mektubunda Arda Turan'ı suçladı.
Gazeteci Emrullah Erdinç, Seçil Erzan'ın mahkeme başkanına el yazısıyla yazdığı mektuplardan bazı sayfaları paylaştı. 27 sayfalık mektupta çok sayıda isme de yer verildi.
Erzan mektubunda, "Fatih Terim ile çalışıyordum, Arda Turan'a, Emre Belözoğlu'na, Selçuk İnan'a, Muslera'ya, Buse Terim'e ben gitmedim..." dedi.
27 sayfalık mektupta Erzan; kimseyi kandırmadığını, darp ve eziyet gördüğünü, kendisinden zorla faizin faizini aldıklarını, gelinen durumda kendisinden şikayetçi olan herkesin haksız zenginleştiğini ama kendisinin hiçbir şeyi kalmadığını söyleyerek tahliyesini istedi.
Erzan, Arda Turan için; "Yıllarca mevduat için çok sık aradığımı, ama kendisinin faiz almadığını herkesin bildiğini söyledi. Yıllar sonra birdenbire benimle çalışmaya karar vermesi, gayrimenkullerini satarak, arkadaşlarından borç alarak nakit yaratma telaşına girmesi, yüksek faiz beklentisinin ispatıdır" dedi.
Erzan Arda Turan için şunları yazdı:
5 Kasım'dan sonra 1415 Aralık itibariyle ana para geri ödemelerini peyderpey 'faiz' olarak almıştır. Fon evrağı olarak iddia ettiği 13000000 dolar tutar ana parasına 2 ayda yüzde yüz faiz eklenmiş halidir.
7 Nisan akşamı gizli telefon kaydında 'Zaten biz paraları Denizbank'a getirdik fona. Sen fon bile söylemedin' diyerek tüm gerçekleri kendisi söylemiştir.
Erzan, Fatih Terim'in eski damadı Volkan Bahçekapılı için "6 günde 400 bin dolarlık faizini alamadığı için günlük 100 bin dolar da faiz talep ederek, 'şahsi borcum ödenecektir' yazısı almıştır" ifadesini kullandı.
Erzan bankası için de şunları kaydetti:
"Denizbank kendi ihmalini ortadan kaldırmak için; 'onlar tefeci, Seçil de dolandırıcı olsun biz kusursuzuz' amacı ile beni tutuklatmıştır."




Sözcü
CHP'nin Kurultay Davasında hukukçular tek ses: Eninde sonunda görevsizlik kararı çıkacak12 izlenme
AKP ve MHP’li başkanların yeğenleri uyuşturucudan tutuklandı!29 izlenme
Hakan Ural “Biri bana Batı medeniyeti, Batı adaleti falan derse Osmanlı tokadıyla bir vuruşta onun boynunu kırmazsam Kur’an çarpsın” deyince kendisine askerlik sorusu soruldu38 izlenme
Hüsnü Mahalli: Türkiye bu iki ülkeyle de mi savaşacak?353 izlenme
AKP Antalya İl Başkan Yardımcısından Emniyet müdürüne 'Alın şunu' talimatı !2977 izlenme
AKP'li belediyede yolsuzluk operasyon! Çok sayıda gözaltı var!97 izlenme
Bugün indirim yansımıştı: Benzine ve motorine Salı günü zam geliyor!48 izlenme
Anayasa Mahkemesi'nden tepki çeken karar23 izlenme
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Temmuz'da Asgari Ücrete Ara Zam Gelecek"
Köprü ve otoyollar için garanti ödemelerinde kur ayarlaması! CHP'li Yavuzyılmaz'dan tepki
Bakan Koca açıkladı: 28.192 yeni vaka tespit edilirken, 228 kişi hayatını kaybetti, 30.302 kişi sağlığına kavuştu!
Türkiye'deki ilk koronavirüs vakasının kaynağı ortaya çıktı