ÇATIŞMA ÇIKTI
Evin çalışanlarından olan Yaşar Sarıhan silahına sarıldı ve şüpheli Ömer Şengel’e ateş etti. Bu esnada Yaşar Sarıhan’ın yanına gelen bir diğer çalışan Ogün Şavkin’de silahına sarılıp, tetiği çekti. O da ateş etti. Ancak kurşunlardan hiçbiri Ömer Şengel’e isabet etmedi.
KASTEN ÖLDÜRME SUÇU
Şüpheli Ömer Şengel saldırıdan sonra Sancaktepe’de saldırı silahıyla beraber yakalandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma ise geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İddianamede şüpheli Ömer Şengel’in, Yılmaz Günay’ı öldürmek kastıyla 3 kez ateş ettiği belirtildi. Şengel’in “Kasten öldürme” ve “Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma” suçlarından cezalandırılması istendi. Şengel iddianamede hem şüpheli hem de şikayetçi olarak yer aldı. Kendisinin arkasından sıkılan kurşunlar nedeniyle şikayetçi oldu. İddianamede şüpheli Ömer Şengel’in ardından kurşun sıkan ev çalışanları Yaşar Sarıhan ve Ogün Şavkin’in ise “Silahla kasten basit yaralamaya teşebbüs” suçundan cezalandırılmaları istendi.
KRT
Ankara’da yürek burkan karar! ‘İşgalciler’ diye tahliye edildiler!93 izlenme
Eğitim İş eğitimde gericiliğe karşı yürüdü: "Eğitimi tarikatlara, cemaatlere teslim edenlere geçit vermeyeceğiz!"16 izlenme
Sedat Peker'den bir Demirören paylaşımı daha!57 izlenme
Memur ve memur emeklisinin alacağı maaş zammı oranı belli oldu!44 izlenme
Ali Erbaş’tan tepki çeken evlilik çağrısı: "30 yaşını beklemeyin evlenin"18 izlenme
CHP'li vekil uyardı: "Yeni bir döviz şoku yakın"26 izlenme
CHP’li vekil Antmen’den çarpıcı iddia: Önce tahliye sonra indirim gelecek88 izlenme
MEB’in sitesinde yer alan fıkıh okumaları kitabı: ‘Buluğa ermiş herkes evlilik akdini bizzat kendisi yapabilir’298 izlenme
Muğla Valiliği'nin 'yandaşlık' ısrarı; tepki çeken tweet sabitlendi
AKP’li olduğu için bekçi yapılanlar mı var?
Fatih Altaylı: "Bir gencin ölümüne sebep olmuş Kerem Kınık’ın %100 kusuru kızı serbest, sokak röportajında konuşan tutuklu"
Atatürk’ün “Beyaz Vagon’u” kaldırıldı: İzini silmeye hainlerin gücü yetmeyecektir