Sedat Peker'in Twitter'dan paylaştığı video sığınmacı krizinin geldiği boyutu bir kez daha gözler önüne serdi.
Hakan Balci isimli Twitter kullanıcısı asker kıyafeti ile İstanbul'da bir teknede halay çeken Arapların görüntüsünü, "Bizim Askerlerimiz onlar için şehit olurken, bunların her akşam İstanbul da Asker kıyafeti giyip Keyif Style adlı teknede Aşk İstanbul altında eğlenmeleri çok acı ve rahatsız edici. Eğlenin diye mi verdik onca şehidi. Aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun." notu ile paylaştı. Söz konusu videoyu şahsi Instagram hesabından yayımlayan Arap sığınmacının Instagram hesabını da mesajına ekleyen Hakan Balci'nın paylaşımını Sedat Peker retweetleyerek paylaştı.
Arap sığınmacının Instagram hesabında asker kıyafeti giydiği fotoğraflar dikkat çekti. Kendi ülkesinde asker forması giymekten kaçarak ülkemize sığınan bu kişinin yaptığı paylaşım tepki topladı.
Yeniçağ
Emekli asker isyan etti: “Türkiye kimsenin babasının çiftliği değildir!Türkiye; laik, sosyal, demokratik bir Cumhuriyet'tir. Ekonominin sorumlusu kimse bu ortamın da sorumlusu o'dur”
Dilan Polat'tan 'kara para' savunması: "Ne olduğunu bilmiyorum"
Sarayda yaşayan RTE, fakirliği bakın nasıl övdü! 'Müminin görevi varlıkta şımarmamak, yoklukta sabretmektir'
Dilipak: Bütün kesimlerde rüşvet torpil her yerde
Atatürk Havalimanı’nın kapatılmasının yarattığı tablo: ‘Kayıp 8.4 milyar euro!’
İkinci EYT dalgası mı geliyor?
Seçmen sorgulama ekranı faaliyete geçti
CHP İstanbul Gençlik Kolları: "İstanbul İl Başkanlığı’nda çağrı merkezimizi kurduk. Tutuklanan arkadaşlarımızın hukuki süreçlerini takip ediyoruz"
#deprem anı İzmir Seferihisar'da denizde böyle görüntülendi!
Ekrem İmamoğlu o davada savunma yaptı: "Kelimenin muhatabı bizzat İçişleri Bakanı'dır"