Peker'in paylaşımları şöyle oldu:
Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey heyecanla benim hakkımda iftiradan vereceği şikayet dilekçesini bekliyorum. Bak sana neler yapacağım, seni rezil edeceğim.
Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esat toklu bey devletin hakimi yalan söyler mi? Ben tapuda baktırdım, son iki senedir o otelin sahibi SBK HOLDİNG’dir. Ayrıyeten geceliği 100.000 TL olan bu otelde yaptığın tatilin faturasını yayınlasana.
Ankara Bölge İdare Mahkemesi Başkanı esat toklu bey geçen sene sezgin baran korkmaz’ın parasına, oteline çöken ekiple seni orda buluşturan konu ne sen onu anlat!


İmamoğlu'nun yakınlarına hücrede zulüm: Günün 22.5 saati ya oturmak ya da uzanmak zorundalar12 izlenme
İBB’den İstanbullulara bayram hediyesi141 izlenme
Atatürk’ün el yazısı notları ortaya çıktı51 izlenme
Kanal İstanbul dediler Hürmüz Boğazı çıktı!62 izlenme
Kâğıt toplayıcısı vatandaş 'AKP seçilmesin diye elimden geleni yaparım !'656 izlenme
Okçuluk tesisine 95,6 milyon lira!37 izlenme
Olmaz bu Katar!11 izlenme
Antalya Barosu Başkanı Balkan’dan Metin Feyzioğlu’na: Basit bir yalancısınız154 izlenme
CHP’yi eleştirmek için açıklama yapan AKP’ye emekli tepkisi: "Kimi kandırıyorsunuz, millet acından ölüyor. Ben pazara gidemiyorum"
Telekom’u zarara sokanlar nerede?
AKP İzmir 1. bölge milletvekili adayı Şebnem Bursalı'nın saati dikkat çekti
AKP’li Belediye özel kalem kadrosundan yandaşlara memuriyet dağıttı çoğu bakanlığa kapak attı!